Închide meniul

Dezvăluirile lui Cosmin Olăroiu! Cum a ratat de două ori echipa națională: ”M-a tentat, dar acum nu am cum să mă gândesc!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 6 ianuarie 2021, 5:36

Dezvăluirile lui Cosmin Olăroiu! Cum a ratat de două ori echipa națională: ”M-a tentat, dar acum nu am cum să mă gândesc!”

Profimedia

Cosmin Olăroiu este antrenorul celor de la Jiangsu Suning

Prima dată când Olăroiu a fost aproape de a prelua națională se întâmpla pe vremea când președintele FRF era Mircea Sandu. Antrenorul celor de la Jiangsu Suning ar fi trebuit atunci să-l înlocuiască pe Răzvan Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la FRF au decis să-l mai țină un meci pe Lucescu Junior, iar între timp Olăroiu a primit o ofertă pe care nu o putea refuza.

Cosmin Olăroiu ar fi trebuit să-l înlocuiască pe Răzvan Lucescu pe banca naționalei

M-a tentat echipa națională! Am renunțat la contractul din Qatar ca să vin antrenorul echipei naționale a României când era Răzvan Lucescu. Comitetul Executiv a decis să-l mai lase un meci. Între timp am primit o ofertă, i-am spus președintelui de atunci, Mircea Sandu, că nu mai am cum să aștept. 

Răzvan dacă ar fi câștigat ar fi avut șanse în continuare și-atunci nu era fair-play să fie înlocuit. Le-am spus că voi accepta oferta pe care am primit-o, Răzvan a câștigat acel meci și a demisionat. Atunci am fost aproape, mi-aș fi dorit foarte mult”, a declarat Cosmin Olăroiu la gsp.ro.

Răzvan Burleanu a mers la Dubai după Cosmin Olăroiu

Olăroiu a dezvăluit că a mai fost o dată aproape de a prelua naționala, imediat după dmiterea lui Daum, dar cei de la Al Ahli nu au fost de acord ca tehnicianul român să pregătească în paralel, timp de 5 luni, și echipa de club și naționala.

Reclamă

În acest moment, Olăroiu nu se gândește la echipa națională pentru că acolo se află în acest moment copilul său de suflet, Mirel Rădoi.

N-am cum să mă gândesc acum! Dar pentru mine ar fi o onoare să antrenez echipa națională a României. Când a venit președinte domnul Burleanu au venit și la Dubai. Nu mă feresc să spun. Andrei Vochin a fost la Dubai și a vorbit cu mine. Aveam contract. După ce-a plecat Daum, m-au sunat, am discutat cu ei.

Am mers la conducerea clubului și le-am spus că mai am contract cu ei cinci luni, să accepte să mă lase la echipa națională în paralel cu Al Ahli. Aveam două acțiuni în noiembrie și martie, după care terminam contractul și puteam să vin la echipa națională. N-au vrut! Apoi am mers în China”, a mai spus Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și