Închide meniul
VIDEO

Discursul FABULOS al lui Edi Iordănescu, în vestiar, după calificarea României la EURO 2024. Imagini fără precedent!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2023, 0:57

Reclamă
Discursul FABULOS al lui Edi Iordănescu, în vestiar, după calificarea României la EURO 2024. Imagini fără precedent!

Discursul FABULOS al lui Edi Iordănescu, în vestiar, după calificarea României la EURO 2024

Edi Iordănescu, în vestiar după Israel - România 1-2 / Captură FRF TV

Au apărut imagini cu discursul FABULOS al lui Edi Iordănescu, în vestiar, după calificarea României la EURO 2024. Selecţionerul tricolorilor s-a bucurat la maximum la finalul victoriei cu Israel, care ne-a asigurat prezenţa la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu s-a bucurat atât pe teren, cât şi în vestiarul reprezentativei tricolore după meciul disputat în Ungaria. România poate rămâne pe primul loc în Grupa I în cazul în care nu pierde cu Elveţia, în disputa care va fi pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Discursul FABULOS al lui Edi Iordănescu, în vestiar, după calificarea României la EURO 2024

Iordănescu a amânat deschiderea sticlelor de şampanie până la finalul meciului de pe Arena Naţională. Totuşi, a făcut spectacol în faţa jucătorilor. Imaginile sunt memorabile.

Sunt mândru! E un privilegiu că vă antrenez. E cea mai mare bucurie şi mândrie a mea. Şi în acelaşi timp România a uitat să se bucure. Hai să le arătăm cum se bucură! România, România, ale ale ale!„, a spus Edi Iordănescu în faţa jucătorilor şi staff-ului.

Clasamentul actualizat în Grupa I:

Reclamă

1. România – 19 puncte

2. Elveţia – 17 puncte

3. Israel – 12 puncte

Reclamă 4 / 0/3

4. Kosovo – 11 puncte

5. Belarus – 9 puncte

6. Andorra – 2 puncte

Edi Iordănescu, după ce a calificat România la EURO 2024: ”Am fost contestat de la început, au fost jigniri”

Dacă începutul meciului a fost unul teribil, cu gol încasat încă din minutul 2, finalul partidei l-a găsit pe selecționer în culmea fericirii, îmbrățișându-se cu jucătorii care au reușit o performanță senzațională. Asta chiar dacă, pe parcursul campaniei, Edi și naționala au fost criticați dur.

Un sentiment de bucurie, clar, o bucurie fără margini. E un moment de descătuşare pentru că nu a fost uşor, asta e clar. E un sentiment de puternică mândrie că antrenez un grup fantastic cu valoare, cu caracter. Sunt jucători în care am crezut din prima clipă. Îi felicit cu toată puterea mea, la fel cum îi felicit pe cei care şi-au adus contribuţia şi nu sunt astăzi aici.

Această calificare s-a obţinut matematic în această seara, dar s-a obţinut cu fiecare decizie pe care am luat-o şi au fost multe care nu au fost uşoare. Mi-am asumat! Cu care nici eu nu am fost foarte confortabil, şi în mod special cu fiecare picătură de sudoare pe care aceşti jucători au vărsat-o la echipa naţională a României.

A fost datoria mea ca să protejez jucătorii în care am crezut, sunt mândru că îi antrenezi şi consider că era firesc şi era normal să îi apăr cu toată fiinţa mea. Nu a fost uşor pentru că nici eu nu am avut o viaţă foarte uşoară, încă de acum 2 ani de când am semnat cu echipa naţională am fost criticat.

Reclamă

Mi s-au făcut multe nedreptăţi, au fost multe vorbe spuse cu răutate, au fost jigniri. A fost consemnată decizia de a fi numit la echipa naţională, dar am rămas consecvent. Am crezut în ce înseamnă echipa naţională. Am muncit şi am ajuns aici!

Cui a mulţumit Edi Iordănescu după Israel – România 1-2

”Eu aş vrea totuşi să împart şi nişte mulţumiri pentru că de mâine nu mai apuc, de mâine intru în gândirea meciului cu Elveţia. Vreau să mulţumesc familiei mele, părinţilor, soţiei, copiilor. Fraţilor care au fost alături de mine la meci, surorii mele, întregii familii, tuturor celor care au fost alături de noi.

Suporterilor care au crezut în noi de la început. Tuturor celor care au crezut. Echipei din spatele echipei. Nu în ultimul rând preşedintelui Federaţiei şi Federaţiei. Mi-au dat libertatea să iau deciziile 100% liber!

Nu îl ultimul rând îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost alături de noi şi personal mie mi-a ascultat rugaciunile. Pentru că sunt un om credincios şi mă rog pentru familia mea, pentru sănătatea familiei mele, în acelaşi timp m-am rugat şi pentru naţionala României”, a spus Edi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și