Închide meniul

„Doar 3 jucători își câștigă banii din fotbal!” Selecționerul Liechtensteinului a dat cărțile pe față după 0-0 cu România!

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 8:39

Reclamă
„Doar 3 jucători își câștigă banii din fotbal! Selecționerul Liechtensteinului a dat cărțile pe față după 0-0 cu România!

Selecționerul Liechtensteinului a dat cărțile pe față după 0-0 cu România

Konrad Funfstuck / Profimedia

Selecționerul Liechtensteinului a dat cărțile pe față după 0-0 cu România. Konrad Funfstuck, a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este una preponderent formată din amatori care şi-a câştigat respectul în faţa României în meciul amical încheiat la egalitate, 0-0, pe Stadionul Steaua din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că echipa azi a urmat foarte bine indicaţiile mele. Trebuie să avem în vedere faptul că valoarea echipei naţionale a României este de câteva milioane de euro, în timp ce noi suntem o echipă preponderent de amatori, cu doar trei jucători care îşi câştigă banii din fotbal”.

Selecționerul Liechtensteinului a dat cărțile pe față după 0-0 cu România

„Consider că în meciul de azi ne-am câştigat respectul şi recunoaşterea prin jocul prestat. Ne-am apărat foarte bine. România e o echipă puternică, iar pe final cred că a avut şi ceva ghinion. Însă egalul acesta este pentru noi unul muncit, obţinut prin angajament şi orgoliu. Noi suntem mândri de rezultatul obţinut la Bucureşti. Urez succes României la EURO şi să facă o figură frumoasă acolo”, a menţionat selecţionerul, conform agerpres.ro.

Întrebat dacă România a arătat ca o echipă calificată la EURO 2024, Funfstuck a răspuns:

„Amicalele de dinaintea plecării la un turneu final sunt în general dificile. Ştiu că toată lumea se aşteaptă ca un meci cu Liechtenstein să se încheie cu foarte multe goluri. Dar acest joc de azi nu are nimic de-a face cu meciurile de la EURO. Acolo întâlneşti alţi adversari, care vor evolua altfel, mai deschis, iar cu sprijinul suporterilor am încredere că România poate face o surpriză la EURO. Să nu uităm că România a terminat calificările neînvinsă şi a învins Elveţia, deci există o mare calitate în echipă”.

Reclamă
Reclamă

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu selecţionata Liechtensteinului, 0-0, vineri seara, pe Stadionul „Steaua” din Bucureşti, în ultimul test al tricolorilor înaintea EURO 2024. Meciul a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

Reacția presei din Ucraina, după România – Liechtenstein 0-0!

După meci, jurnaliștii din Ucraina au criticat echipa națională a României și au menționat faptul că „este puțin probabil” ca tricolorii să își facă fanii fericiți la EURO.

Reclamă

„România nu a putut s-o bată pe Liechtenstein în ultimul amical de dinaintea EURO”, au titrat adversarii de la turneul final din Germania. În continuarea articolului se vorbește despre prestația modestă a echipei naționale, dar și despre ultimele rezultate ale elevilor lui Edi Iordănescu.

„Românii nu s-au pregătit pentru EURO în cel mai bun mod. Au ales un adversar probabil mai slab, naționala din Liechtenstein. Dar meciul de astăzi a arătat că e puțin probabil ca naționala României își va încânta susținătorii,

Au jucat cu un prim 11 experimental, dar acest lucru nu poate fi o scuză împotriva unui astfel de adversar. Gazdele au atacat poarta adversă aproape tot meciul, dar n-au înscris nici măcar un gol.

Astfel, în cele patru amicale de dinaintea EURO, naționala României a remizat de trei ori și a pierdut o dată. Iar asta împotriva unor echipe care nu sunt atât de puternice”, a notat publicația UA Football.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și