Închide meniul

„Nu s-au pregătit pentru EURO!” Reacția presei din Ucraina, după România – Liechtenstein 0-0! Critici la adresa echipei naționale

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 8:30

Reclamă
„Nu s-au pregătit pentru EURO! Reacția presei din Ucraina, după România – Liechtenstein 0-0! Critici la adresa echipei naționale

Reacția presei din Ucraina, după România - Liechtenstein 0-0!

Jucătorii echipei naționale, după amicalul cu Liechtenstein / Hepta

Iată reacția presei din Ucraina, după România – Liechtenstein 0-0! Jurnaliștii din țara vecină, care ne va fi adversară la EURO, au vorbit despre rezultatul modest înregistrat de selecționata lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Liechtenstein a fost ultimul meci de pregătire al tricolorilor înainte de EURO. Meciul care s-a jucat pe stadionul „Steaua” a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reacția presei din Ucraina, după România – Liechtenstein 0-0!

După meci, jurnaliștii din Ucraina au criticat echipa națională a României și au menționat faptul că „este puțin probabil” ca tricolorii să își facă fanii fericiți la EURO.

„România nu a putut s-o bată pe Liechtenstein în ultimul amical de dinaintea EURO”, au titrat adversarii de la turneul final din Germania. În continuarea articolului se vorbește despre prestația modestă a echipei naționale, dar și despre ultimele rezultate ale elevilor lui Edi Iordănescu.

„Românii nu s-au pregătit pentru EURO în cel mai bun mod. Au ales un adversar probabil mai slab, naționala din Liechtenstein. Dar meciul de astăzi a arătat că e puțin probabil ca naționala României își va încânta susținătorii,

Reclamă
Reclamă

Au jucat cu un prim 11 experimental, dar acest lucru nu poate fi o scuză împotriva unui astfel de adversar. Gazdele au atacat poarta adversă aproape tot meciul, dar n-au înscris nici măcar un gol.

Astfel, în cele patru amicale de dinaintea EURO, naționala României a remizat de trei ori și a pierdut o dată. Iar asta împotriva unor echipe care nu sunt atât de puternice”, a notat publicația UA Football.

Mesajul lui Edi Iordănescu după ce a anunţat lotul României pentru EURO!

Mesajul lui Edi Iordănescu după ce a anunţat lotul României pentru EURO a fost publicat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Reclamă

Selecţionerul a avut un mesaj pentru toţi susţinătorii echipei naţionale. Totodată, Edi Iordănescu le-a transmis un mesaj special lui Răzvan Sava şi lui Constantin „Dina” Grameni, care nu au prins lotul final pentru EURO 2024.

„Le mulțumesc în mod deosebit lui Răzvan Sava și Constantin Grameni, jucători care au fost alături de noi în aceste zile și care au acceptat să renunțe din puținele zile de vacanță pentru a profita de oportunitatea unui cantonament al României în pregătirea EURO 2024. Dar sunt convins că această șansă le va fi de mare ajutor iar convocările ulterioare, pe care trebuie să le câștige evidențiindu-se așa cum au făcut-o în ultima perioadă, îi vor găsi deja integrați în familia echipei naționale, în urma acestei acțiuni.

Închei cu un mesaj scurt pe care îl simt cu toată inima: fiți alături de România până la final, vom da totul până la final!”, a transmis selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, citat de frf.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-2. Arădenii, din nou în avantaj! Omondi a marcat superb

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și