Închide meniul

Dorin Goian, impresionat de fundaşii centrali ai naţionalei! Ce a remarcat la Radu Drăguşin şi Andrei Burcă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 octombrie 2023, 9:13

Reclamă
Dorin Goian, impresionat de fundaşii centrali ai naţionalei! Ce a remarcat la Radu Drăguşin şi Andrei Burcă

Dorin Goian, impresionat de fundaşii centrali ai naţionalei

Dorin Goian, în timpul unui interviu / Profimedia Images

Dorin Goian e impresionat de fundaşii centrali ai naţionalei. Fostul fundaş central al naţionalei e de părere că aceştia au un aport important la faptul că România are cele mai puţine goluri primite în grupa I de calificare la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goian a remarcat că Radu Drăguşin şi Andrei Burcă se înţeleg foarte bine şi e convins că acesta va fi cuplul de fundaşi centrali ai naţionalei o perioadă lungă.

Dorin Goian, impresionat de fundaşii centrali ai naţionalei!

Cât timp cât suntem echipa cu cele mai puține goluri primite din grupă, e clar. Cei doi se înțeleg foarte bine, se completează unul pe celălalt. În primul rând, văd o comunicare foarte bună între ei. Au talie, forță. Vorbesc cu ceilalți coechipieri și se vede asta.

Am văzut o fază la meciul cu Andorra, când eram cu linia cam sus și i-am văzut pe Burcă și Drăgușin că au remarcat asta și au coborât cam un metru și si-au reluat pozițiile. Ridică și tonul atunci când este nevoie, au deja o oarecare experiență. În special Burcă, chiar e un jucător care vorbește foarte mult”, a declarat Dorin Goian pentru digisport.ro.

Denis Alibec, criticat dur după transferul în Qatar: „Nu mai e același jucător! Nici fizic nu e bine!”

Denis Alibec a fost criticat, după transferul în Qatar, de la începutul acestui sezon. Florin Răducioiu consideră că atacantul s-a schimbat din momentul în care a ales să plece de la Farul, atât fizic cât și mental.

Reclamă

Denis Alibec a fost unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului trecut, câștigând titlul în Liga 1 alături de Farul.

În august, atacantul a dat curs unei oferte venite din Qatar, de la Muaither, și a plecat de la Farul, după un singur sezon.

Răducioiu a analizat prestațiile de la națională ale lui Denis Alibec, de după plecarea de la Farul, și a ajuns la concluzia că atacantul nu mai este la fel de eficient, subliniind că acesta a ratat ocazii mari în duelul României de la Budapesta, cu Belarus.

Reclamă 4 / 0/3

„Anul trecut a fost jucătorul campionatului”

De asemenea, Răducioiu a precizat că un mare merit în ceea ce privește pregătirea fizică a lui Denis Alibec, din sezonul trecut, îl are și Gică Hagi, care face antrenamente de talie europeană.

Şi mie mi se pare că nu mai e acelaşi Alibec de acum câteva luni, cu fotbalul din Qatar. Gică Hagi e de mare valoare, cu pregătirea de talie europeană. Mental nu mi se mai pare Alibec. Nici fizic nu l-am văzut bine…

Ochiometric nu mi se mai pare acel jucător rapid, percutant. A avut două, trei atacuri la Budapesta (n.r. – cu Belarus) şi trebuia să dea gol. Anul trecut a fost jucătorul campionatului. Sper să nu se automulţumească”, a declarat Florin Răducioiu, conform orangesport.ro.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Denis Alibec după Belarus – România 0-0

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Denis Alibec după Belarus – România 0-0. Fostul internațional a analizat prestația „tricolorilor”, dar a vorbit și despre atacantul care joacă acum în Qatar.

După remiza albă de la Budapesta, Basarab Panduru a avut o reacție tranșantă la adresa lui Denis Alibec. Fostul jucător al Stelei este de părere că echipa națională nu are nevoie de jucători care „dau din mâini” în timpul partidei. Fostul atacant de la Farul Constanța, ajuns acum în Qatar, a fost titularizat de către Edi Iordănescu, dar nu s-a remarcat în jocul „tricolorilor”.

„Alibec nu mi-a plăcut, pentru că nu vreau să mai văd niciodată la echipa naţională un jucător care dă din mâini. Nu ai voie să ridici mâna, să nu alergi. Nu mi-a plăcut. Bombănea de când venea spre banca de rezerve, atunci când a fost schimbat. Nu dă bine. Nu este OK să fii nemulţumit de colegi. Am crezut că am terminat cu astea”, a spus Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și