Închide meniul

Dorin Goian, mesaj direct pentru Edi Iordănescu, după Moldova – România 0-5: „Nu există timp pentru experimente”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 noiembrie 2022, 10:55

Dorin Goian, mesaj direct pentru Edi Iordănescu, după Moldova – România 0-5: „Nu există timp pentru experimente

Dorin Goian, mesaj direct pentru Edi Iordănescu, după Moldova - România 0-5

Dorin Goian, în duel cu Alex Del Piero, în România - Italia / Profimedia Images

Dorin Goian are un mesaj direct pentru Edi Iordănescu, după Moldova – România 0-5. Fostul fundaş al naţionalei susţine că o schimbare de generaţii trebuie făcută din mers, fără să sacrifici rezultatele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, ajuns la 41 de ani, Goian anunţă că grupa României din calificările pentru EURO 2024 e una accesibilă şi că putem obţine locul 2, după Elveţia.

Dorin Goian are un mesaj direct pentru Edi Iordănescu, după Moldova – România 0-5

„La echipa națională nu există timp pentru experimente, pentru schimbări de generații. La națională trebuie să convoci cei mai în formă jucători ai momentului. E bine că se promovează anumiți jucători, dar trebuie să scoatem maximum de la fiecare joc.

Edi Iordănescu este antrenorul echipei naționale, trebuie să îl respectăm. Are un obiectiv stabilit și trebuie să facă totul pentru a-l îndeplini. Nu am lucrat cu dânsul, dar am văzut că a avut rezultate pe unde a fost. Trebuie să fim alături de el și de oricine ar fi antrenorul echipei naționale.

Eu cred că putem și avem puterea să ne calificăm din această grupă la EURO. Din punctul meu de vedere, este o grupă accesibilă”, a spus Goian, citat de digisport.ro.

Reclamă

Viorel Moldovan râde de naționala lui Edi Iordănescu, după Moldova – România 0-5

Viorel Moldovan râde de naționala lui Edi Iordănescu, după meciul amical Moldova – România 0-5. „Tricolorii” nu le-au dat vreo șansă vecinilor de peste Prut, dar rezultatul obținut de selecționata noastră nu l-a impresionat pe Moldovan.

Viorel Moldovan a declarat, în glumă, că România are șanse reale să câștige Campionatul European sau Mondial în viitor, dacă va întâlni doar echipe de nivelul Moldovei.

„Dacă vom juca de asemenea manieră, clar putem să ajungem și campioni europeni sau mondiali, dar să avem totuși în față un adversar de nivelul Moldovei. Nu am văzut o echipă a Moldovei atât de slabă. Și eu am fost șocat la fel ca Vadim Rață care a declarat după meci ‘chiar așa mare să fie nivelul?’”, a spus Viorel Moldovan, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan cere răbdare cu George Pușcaș: „Încă nu e o cauză pierdută!”

„Încă nu este o cauză pierdută Pușcaș. Poate va schimba atitudinea, viziunea, mentalitatea, ușor-ușor să joace pentru echipă, echipa să joce pentru el. E foarte important acest lucru să nu se gândească numai la el, să fie altruist. A luat o acțiune pe cont propriu, a stat bine pe picioare la acel atac, a driblat și a pasat foarte bine la golul lui Moruțan. Și a mai avut acțiuni bune. Pot să-l remarc și pe el.

Pot să-l remarc și pe Paraschiv, care a intrat la fel de bine. Din două atingiri a marcat un gol. A scos un penalty și a marcat un gol. Trebuie să i se acorde încredere și acestui tânăr jucător pentru că în compartimentul ofensiv suferim și nu prea avem multe soluții. Când găsim un jucător de profil număr 9, trebuie ajutat, susținut. Întorcându-mă la Pușcaș, am văzut o schimbare pozitivă. Sper să o țină tot așa”, a spus Viorel Moldovan, pentru sursa citată anterior.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și