Închide meniul

Ionuţ Lupescu a anunţat care e marea problemă a României lui Edi Iordănescu: „E greu să obții rezultate bune”

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2022, 8:40

Ionuţ Lupescu a anunţat care e marea problemă a României lui Edi Iordănescu: „E greu să obții rezultate bune

Ionuţ Lupescu a anunţat care e marea problemă a României lui Edi Iordănescu

Ionuţ Lupescu a anunţat care e marea problemă a României lui Edi Iordănescu / Hepta

  • Ionuţ Lupescu a anunţat problema României
  • Tricolorii vor să evite retrogradarea în Liga Naţiunilor

Ionuţ Lupescu a anunţat care e marea problemă a României lui Edi Iordănescu. „Kaiserul” susţine că printre tricolori nu se află un golgheter care să facă diferenţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş este cel mai bun marcator din lotul lui Iordănescu, cu 8 reuşite în 31 de meciuri. Dennis Man este un alt important om de atac, cu 4 goluri.

Ionuţ Lupescu a anunţat care e marea problemă a României lui Edi Iordănescu

„E greu să obții rezultate bune dacă nu ai măcar un marcator bun și constant. Poate să fie un vârf, o extremă, un mijlocaș, chiar și un fundaș cu apetit pentru gol. Noi nu avem așa ceva, toți jucătorii noștri înscriu rar

Reclamă

Am luat fiecare jucător în parte și am văzut că au cu toții foarte puține goluri. În formula de start din partida cu Finlanda erau golgheteri cu două goluri, cu patru goluri. Foarte puține”, a spus Lupescu, la Digi Sport.

Basarab Panduru, pariu nebun despre viitorul lui Edi Iordănescu

Basarab Panduru, pariu nebun despre viitorul lui Edi Iordănescu. Fostul internaţional român e de părere că Edi Iordănescu va pleca de la naţională dacă va termina pe locul 4 în grupă.

Reclamă

România luptă să evite retrogradarea în Liga C din UEFA Nations League în partida cu Bosnia, care va fi luni seară, de la 21.45, în format live text pe AS.ro.

Dacă România va evita retrogradarea şi va termina grupa pe locul 3, Panduru spune că actualul selecţioner nu va pleca. Panduru a făcut un pariu şi cu Răducioiu pe seama viitorului lui Edi Iordănescu la naţionala României.

„Ăsta e contractul, Edi! Nu-l acuză nimeni şi ţi-am spus că asta se va întâmpla. Locul patru, el îşi dă demisia şi locul trei nu se întâmplă nimic. Fac pariu aici. Câştig toate pariurile cu voi. Câştig tot cu voi, plec cu camionul de sticle de vin. Putem face pariu că mâine (n.r. – luni) se va întâmpla cum zic eu. 10% putem greşi, dar 90% din tot ce se vorbeşte… Locul 4, pleacă sigur. Locul 3, va continua.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă echipa termină pe ultimul loc, el poate să plece. Dacă termină pe trei nu cred că se mai întâmplă acelaşi lucru. Sunt lucruri diferite. Locul 3, mergem mai departe. Pare mai bine să pleci tu, că oricum te dau afară.

Tu ai semnat contractul ăsta. Ai fost în probe, da? Nu poţi veni în probe. Boloni a zis că nu vine în proba cu contractul ăsta, nu mă daţi afară de pe locul al treilea. „, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”