Închide meniul

Mihai Stoica, reacție acidă după ce Ladislau Boloni ar fi refuzat să devină selecționerul României. „Îmi vine să scot lavaliera, să o trântesc și să plec din emisiune!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 ianuarie 2022, 22:06

Mihai Stoica, reacție acidă după ce Ladislau Boloni ar fi refuzat să devină selecționerul României. „Îmi vine să scot lavaliera, să o trântesc și să plec din emisiune!

Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz

Profimediaimages

„Îmi vine să scot lavaliera, să o trântesc și să plec din emisiune. Nu o să o fac, dar refuzul ăsta nu e ce trebuie… Nu cred că o să știm niciodată motivele din spatele deciziei. Dacă durata contractului e problema, atunci FRF ar fi trebuit să-i acorde lui Loți atâția ani cât voia”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni ar fi refuzat oferta lui Răzvan Burleanu

Trei runde negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF. Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul. Ultima rundă de negocieri a avut loc luni, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Problemele sunt însă legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României. Potrivit gsp.ro, după mai mult timp de gândire, Boloni s-ar fi decis să refuze oferta lui Răzvan Burleanu.

Cornel Dinu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu

Cornel Dinu, fost jucător legendar în echipa națională a României, l-a criticat dur pe actualul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. „Procurorul” îi consideră „impostori” de șefii fotbalului românesc.

„De vreo 8 ani de când sunt impostorii aștia la Federație… Mai pot să-mi compromit principiile, acum la bătrânețe, să fiu angajatul așa zisei Federații de impostori? E vorba de echipa națională. Am jucat și eu în echipa națională, am fost și căpitan, îmi dădeau lacrimile când se cânta imnul. Era vorba de o concordanță din toate punctele de vedere. Acum este o ruptură totală, majoritatea care sunt acolo și iau decizii nu au nimic în comun cu fotbalul românesc”, a spus Cornel Dinu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Răzvan Burleanu și actuala conducere a FRF se află la conducere din 2014, când au pus capăt mandatului de 24 de ani al lui Mircea Sandu. În această perioadă, România s-a calificat la un singur turneu final, Euro 2016, unde nu a reușit să treacă de faza grupelor.

În precedenta campanie de calificare, la CM 2022 din Qatar, România a ratat prezența la baraj, terminând abia locul al treilea într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Liechtenstein, Armenia și Islanda.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și