Închide meniul

Dorinel Munteanu nu s-a putut abţine după ce a văzut meciul României şi a izbucnit în râs: „Dumnezeu a fost român!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2023, 12:25

Reclamă
Dorinel Munteanu nu s-a putut abţine după ce a văzut meciul României şi a izbucnit în râs: „Dumnezeu a fost român!

Dorinel Munteanu nu s-a putut abţine după ce a văzut meciul României şi a izbucnit în râs

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Mediafax Photo / George Filip via Hepta

Dorinel Munteanu nu s-a putut abţine după ce a văzut meciul României cu Israel, scor 1-1, şi a izbucnit în râs. Fostul mijlocaş al tricolorilor e sigur că Edi Iordănescu a avut şansă şi că a beneficiat de un ajutor divin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel deţine recordul de apariţii în tricoul naţionalei României. A avut 134 de selecţii, cu 9 mai mult decât Gică Hagi. „Neamţul” nu îşi explică tactica aleasă tricolorilor de pe Arena Naţională şi speră să vadă o altă „faţă” la meciul cu Kosovo.

Dorinel Munteanu nu s-a putut abţine după ce a văzut meciul României şi a izbucnit în râs

Dorinel Munteanu cere o altă atitudine în meciul România – Kosovo care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

(n.r. râde) Cum a văzut-o toată lumea. Adică putem să spunem că Dumnezeu a fost român. Echipa noastră a făcut o partidă foarte slabă. Dar șansa a fost de partea noastră, cum se întâmplă în fotbal.

Rezultatele ne țin în cărți. Mă așteptam la mai mult, bineînțeles, dar dacă așa a ieșit, ce să spun… Curajul. Asta le-a lipsit. Nu poți să abordezi așa fricos jocul. N-au avut curaj. Nu știu de ce ne-am speriat de Israel„, a declarat Dorinel Munteanu pentru iamsport.ro.

Reclamă

România a rămas pe locul al doilea în Grupa I din preliminariile EURO 2024, după rezultatul de egalitate înregistrat pe Arena Naţională cu Israel, scor 1-1. Echipa lui Edi Iordănescu a ajuns la 9 puncte după primele 5 meciuri din această campanie de calificare.

Elveţia a remizat în Kosovo, scor 2-2, la fel ca în meciul cu România. Echipa lui Murat Yakin a fost egalată în prelungirile partidei şi rămâne pe primul loc, cu 11 puncte, cu doar două puncte peste România şi trei puncte peste Israel.

Clasament Grupa I

Reclamă 4 / 0/3

1. Elveţia 11p
2. România 9p
3. Israel 8p
4. Belarus 4p
5. Kosovo 4p
6. Andorra 2p

Edi Iordănescu nu renunţă la luptă: „Suntem pe loc calificabil!”

Edi Iordănescu a analizat meciul de pe Arena Naţională. Selecţionerul a recunoscut că repriza secundă nu a fost gestionată cum trebuie şi a declarat că este un rezultat echitabil. Cu toate acestea, Iordănescu este realist şi crede că România putea pierde duelul cu Israel.

Îmi doresc mult, îmi doresc mult mai mult. Din păcate, atât putem să producem acum. E datoria mea să mulţumesc publicului. Echipa a dat nişte semnale că vrea, că luptă, că îşi doreşte, că e disponibilă. Ne-am clasat pe un loc 2 care a stârnit atenţia publicului, semnalele au fost imediat receptate de public. Tocmai de asta mi-aş fi dorit să le putem oferi mai mult. E adevărat că, dacă am fi câştigat, am fi vorbit altfel şi am fi luat o opţiune importantă pentru calificare.

Trebuie să o ducem până la capăt, trebuie să luptăm joc cu joc, suntem pregătiţi pentru asta. Încrederea mea în grupul de jucători este intactă.

Eu pot să spun că prima repriză a fost bună din anumite puncte de vedere. Am avut organizare de joc bună, am acoperit bine spaţiile, am fost reactivi când a trebuit şi am reuşit să marcăm. În a doua repriză, dacă ar fi fost povestea întreagă a jocului, aş fi spus că eram destul de mulţumit… dar din păcate repriza a doua am gestionat-o foarte prost.

Mi-aş fi dorit mai mult curaj, mai multă încredere, mai multă circulaţie a mingii. Dacă gestionam bine un 1-0, puteam să ne gândim că puteam să câştigăm meciul, însă în acelaşi timp trebuie să fim realişti, puteam să îl pierdem. Cum puteam şi prin situaţia lui George să aducem punctele. Este un rezultat echitabil, dar trebuie să fim obiectivi să analizăm că am avut un adversar cu multă calitate individuală, care joacă la nivel foarte bun.

Eu nu am vrut să continuăm să nu avem mingea. Am dorit să introducem jucători proaspeţi şi cu calitate individuală. Toate, absolut toate schimbările au fost ofensive”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și