Închide meniul
Video

Edi Iordănescu nu renunţă la luptă: „Suntem pe loc calificabil!”. România – Kosovo, marţi, 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2023, 0:40

Reclamă

România - Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu, mesaj mobilizator înaintea meciului

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Edi Iordănescu nu renunţă la luptă. Selecţionerul României a vorbit după remiza de pe Arena Naţională cu Israel, scor 1-1, din etapa a cincea a preliminariilor EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a ajuns la al treilea rezultat de egalitate în campania de calificare pentru turneul final din Germania, după ce a remizat în luna iunie şi în meciurile din Kosovo şi Elveţia. „Tricolorii” au nevoie de toate cele trei puncte în meciul cu Kosovo, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu nu renunţă la luptă, după România – Israel 1-1

Edi Iordănescu a oferit primele declaraţii după meciul cu Israel. Selecţionerul a analizat meciul de pe Arena Naţională. Selecţionerul a recunoscut că repriza secundă nu a fost gestionată cum trebuie şi a declarat că este un rezultat echitabil. Cu toate acestea, Iordănescu este realist şi crede că România putea pierde duelul cu Israel.

„Îmi doresc mult, îmi doresc mult mai mult. Din păcate, atât putem să producem acum. E datoria mea să mulţumesc publicului. Echipa a dat nişte semnale că vrea, că luptă, că îşi doreşte, că e disponibilă. Ne-am clasat pe un loc 2 care a stârnit atenţia publicului, semnalele au fost imediat receptate de public. Tocmai de asta mi-aş fi dorit să le putem oferi mai mult. E adevărat că, dacă am fi câştigat, am fi vorbit altfel şi am fi luat o opţiune importantă pentru calificare.

Trebuie să o ducem până la capăt, trebuie să luptăm joc cu joc, suntem pregătiţi pentru asta. Încrederea mea în grupul de jucători este intactă.

Reclamă

Eu pot să spun că prima repriză a fost bună din anumite puncte de vedere. Am avut organizare de joc bună, am acoperit bine spaţiile, am fost reactivi când a trebuit şi am reuşit să marcăm. În a doua repriză, dacă ar fi fost povestea întreagă a jocului, aş fi spus că eram destul de mulţumit… dar din păcate repriza a doua am gestionat-o foarte prost.

Mi-aş fi dorit mai mult curaj, mai multă încredere, mai multă circulaţie a mingii. Dacă gestionam bine un 1-0, puteam să ne gândim că puteam să câştigăm meciul, însă în acelaşi timp trebuie să fim realişti, puteam să îl pierdem. Cum puteam şi prin situaţia lui George să aducem punctele. Este un rezultat echitabil, dar trebuie să fim obiectivi să analizăm că am avut un adversar cu multă calitate individuală, care joacă la nivel foarte bun.

Eu nu am vrut să continuăm să nu avem mingea. Am dorit să introducem jucători proaspeţi şi cu calitate individuală. Toate, absolut toate schimbările au fost ofensive”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, despre meciul cu Kosovo: „Ne trebuie 3 puncte”

Selecţionerul României a vorbit şi despre importanţa meciului cu Kosovo, meci în care România trebuie să obţină toate cele trei puncte. De asemenea, Iordănescu a dezvăluit că este supărat pe faptul că jucătorii echipei naţionale pot să ofere mai mult decât au arătat în meciul cu Israel.

„Sunt supărat pe un singur amănunt, că ştiu că echipa poate să ofere mai mult, că poate să dea mai mult. Trebuie mai multă încredere, mai multă siguranţă la pasă, mai multă iniţiativă. Ştiind că ei pot, asta este lucrul care mă consumă.

Eu totuşi nu pot să condamn efortul echipei. Am dat cât am putut, avem 2 zile şi puţin timp să ne recuperăm, să aducem 3 puncte cu Kosovo, după care vine o lună, cel puţin pe hârtie, un pic mai accesibilă. Ne trebuiesc 3 puncte cu Kosovo”, a mai spus Edi Iordănescu, pentru AS.ro.

Clasamentul din grupa României din preliminariile EURO 2024

  • 1. Elveţia 11p
  • 2. România 9p
  • 3. Israel 8p
  • 4. Belarus 4p
  • 5. Kosovo 4p
  • 6. Andorra 2p
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și