Închide meniul
Video

George Puşcaş refuză să vină în Liga 1 şi atacă Serie A: „Mă simt bine la Genoa!”. Vrea să scrie istorie cu echipa naţională

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2023, 0:22

Interviu - eveniment cu George Puşcaş

George Puşcaş, într-un interviu pentru AntenaSport

Dorit în trecut de Gigi Becali, George Puşcaş refuză să vină în Liga 1. Atacantul care are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro abia aşteaptă să joace cu Genoa în Serie A. Speră să îi calce pe urme lui Adi Mutu atât pe prima scenă a fotbalului italian, cât şi la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul României, George Puşcaş, a păstrat „gloanţe” pentru Kosovo şi Elveţia, dar vrea să rupă porţile şi în prima ligă din Italia, unde a promovat cu Genoa. Dorit acum un an de FCSB, Puşcas n-are de gând să revină prea curând în Liga 1.

Dorit de Gigi Becali, George Puşcaş refuză să vină în Liga 1

Puşcaş a fost cumpărat definitiv de Genoa şi vrea să fie golgheterul echipei în Serie A, unde Adi Mutu a dat peste 100 de goluri.

Ca să dau peste 100 de goluri în Seria A, ar trebui să încep să dau multe, chiar!„, a declarat George Puşcaş în exclusivitate pentru AntenaSport.

27 de ani a făcut Puşcaş în acest an. El n-are de gând să revină în România. Gigi Becali l-a chemat la FCSB!

Reclamă

De ce să mă întorc, dacă eu mă simt bine unde sunt?! Nu m-am gândit să zic că anul viitor vreau să joc în România„, a precizat atacantul de 27 de ani.

Accidentat la meciurile din martie ale României, Puşcaş e gata să-şi ia revanşa în Kosovo, pe 16 iunie, in direct la Antena 1. Şi să dea golul victoriei naţionalei!

George Puşcaş aşteaptă convocarea lui Edi Iordănescu

Orice victorie de la națională trebuie celebrată, indiferent cu cine se joacă. (Reporter: E o grupă din care putem ajunge la EURO?) Da, cred cu tărie! Hai, România!„, a fost mesajul transmis de internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă e chemat de Edi Iordănescu, Puşcas vine la naţională cu un nou look. El are şi o clinică de înfrumuseţare la Bucureşti.

Nu prea mă aranjez în saloane. Mă aranjez singur, dar când mai vin la clinica, să ştii că încerc să mai fac una, două proceduri„, a spus George Puşcaş.

Puşcaş a contribuit la promovarea celor de la Genoa în Serie A. A marcat 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 25 de partide din liga secundă. Cele mai tari meciuri din Serie B au putut fi urmărite LIVE în AntenaPLAY.

George Puşcaş a fost adus la începutul acestui an de la Reading, pentru 3 milioane de euro. A sărbătorit promovarea, pe teren, alături de alţi doi români: Radu Drăguşin şi Denis Drăguş.

Drumul tricolorilor spre turneul final continuă cu două deplasări în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. Partida României cu Kosovo, din luna iunie, va fi în exclusivitate pe Antena 1, precum şi în format live video, pe AS.ro.

George Pușcaș, imagini spectaculoase după promovarea în Serie A

George Pușcaș a oferit imagini spectaculoase după promovarea în Serie A. Atacantul român a sărbătorit în oraș, alături de fanii lui Genoa, asta după ce fiesta începuse chiar pe teren.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by George Pușcaș (@puski96)

Pușcaș a sărbătorit cu torțe promovarea matematică în Serie A. Apoi, el a mers printre fanii lui Genoa, pentru care a avut și un mesaj special postat pe rețelele de socializare.

Meritam asta. Vă mulțumim pentru tot sprijinul. Am fost mai puternici pentru că v-am avut alături”, a scris Pușcaș pe contul personal de Instagram.

Recomandări
  • George Puşcaş abia aşteaptă să joace în Serie A
  • Atacantul român nu e dispus să vină la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și