Închide meniul
VIDEO

Genoa a promovat matematic în Serie A! Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş au sărbătorit pe teren

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2023, 17:38

Genoa a promovat matematic în Serie A! Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş au sărbătorit pe teren

Genoa a promovat matematic în Serie B

Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş vor juca în Serie A / Profimediaimages

Genoa a promovat matematic în Serie A cu două etape înainte de final. Echipa românilor Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Denis Drăguş şi-au îndeplinit obiectivul şi au dat startul sărbătorii chiar pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Genoa a reuşit să o învingă pe Ascoli, în etapa a 36-a din Serie B şi nu mai poate fi ajunsă de urmăritoare. Radu Drăguşin a fost titular în victoria cu 2-1. Mattia Bani şi Milan Bedelj au marcat golurile victoriei. Coda a ratat un penalty în minutul 66, în timp ce golul oaspeţilor a fost înscris de Marsura.

Genoa a promovat matematic în Serie A

După fluierul final, jucătorii lui Genoa au făcut hora bucuriei pe teren, în faţa fanilor. Au fost momente speciale pe Stadio Luigi Ferraris. „Suntem în Serie A”, a fost mesajul transmis pe contul de Instagram al clubului.

View this post on Instagram


A post shared by Genoa Cfc (@genoacfc)

Reclamă

A fost un meci special şi pentru George Puşcaş, chiar dacă a fost rezervă neutilizată. Pentru că a obţinut promovarea, Genoa este obligată să îl transfere definitiv de la Reading. A fost clauza stabilită de englezii care l-au împrumutat până la finalul sezonului. Oficialii „grifonilor” vor plăti patru milioane de euro.

View this post on Instagram


A post shared by Genoa Cfc (@genoacfc)

Reclamă 4 / 0/3

După 36 de etape, Genoa ocupă locul 2 şi are 70 de puncte. Liderul Frosinone are 74 de puncte. Aflată pe ultima treaptă a podiumului, Bari nu mai poate spera la promovarea directă şi se pregăteşte de baraj.

Radu Drăguşin a avut un rol providenţial în promovarea celor de la Genoa. A jucat în 35 de meciuri şi a primit unele dintre cele mai mari note. Fundaşul central în vârstă de 21 de ani a marcat 4 goluri stagionale. Are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro.

Florin Manea, pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin

Florin Manea a făcut un pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin. Agentul de jucători a spus că, dacă va mai evolua un an în Serie A, Radu Drăguşin se poate transfera pe o sumă mai mare de 40 de milioane de euro şi va deveni cel mai scump jucător din istoria României.

Florin Manea a spus că s-au interesat şi scouterii de la Liverpool de Radu Drăguşin, dar şi alte echipe din Anglia. Pariul lui Florin Manea e să îl ducă pe fundaşul român la o echipe din primele 5 din premier League. Până atunci, Radu Drăguşin poate fi văzut în tricoul celor de la Genoa, în meciurile din Serie B, competiţie ce este transmisă EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Eu sunt foarte mulţumit de cum a evoluat. Poate mi-aş fi dorit să rămână la Juventus. Anul acesta a fost senzaţional. Şi de Stanciu am zis că va ajunge, tot al meu a fost. L-am luat la 17 ani. Am zis că Stanciu o să fie număr 10 la naţională. Am ochi la jucători şi nu prea mă înşel.

Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant. De aici până a se face un transfer e cale lungă. Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool. Nu e nimic exclus pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui.

E normal să fie cotat aşa la cifrele pe care le are. Genoa are cea mai bună apărare din Serie B. Are cele mai puţine dribilinguri în faţa lui, cele mai multe dueluri aeriene câştigate şi un procentaj de 87 la sută de pase reuşite. Este un jucător care va fi la echipe mari.

Reclamă

Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000. Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil„, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României Vezi toate știrile
Citește și