Închide meniul

Dragoș Grigore nu renunță la națională și are un mesaj ferm: "M-am săturat să tot declar la interviuri că o să îi batem pe toţi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 7:29

Dragoș Grigore nu renunță la națională și are un mesaj ferm: "M-am săturat să tot declar la interviuri că o să îi batem pe toţi"

Mediafax Foto / Sebastian Tataru via Hepta

Dragoș Grigore, alături de Vlad Chiricheș

Dragoș Grigore a fost unul dintre fotbaliștii incluși în lotul lărgit pentru meciul care trebuia să se dispute în martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cât sunt în activitate mă gândesc la echipa naţională, îmi doresc să revin la echipa naţională. E cea mai mare satisfacţie şi bucurie atunci când îmbraci tricoul echipei naţionale. Aştept cu nerăbdare să fiu convocat la echipa naţională şi, atunci când voi intra pe teren, voi da ce am mai bun pentru echipa naţională", a declarat Dragoș Grigore pentru Telekom Sport

Islanda – România a fost amânat din cauza pandemiei

Cel mai probabil, barajul dintre Islanda și România se va disputa în octombrie. Grigore vrea să fie pe teren și le transmite un mesaj ferm colegilor de la națională.

"M-am săturat să tot declar la interviuri că o să venim şi o să îi batem pe toţi, nu ne stă nimeni în cale, dar din păcate, de ceva vreme, nu prea se leagă declaraţiile din media cu evoluţiile din teren. Nu cred că are aşa mare importanţă pe cine vom întâlni în cazul în care vom reuşi să trecem de Islanda. E mai important ce vom face noi pe teren decât ce declaraţii dăm înaintea meciurilor. Sper ca echipa naţională să se califice la turneul final cu sau fără Dragoş Grigore", a mai spus Dragoş Grigore. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și