Închide meniul

„E cel mai înalt nivel la care poţi să joci!” Dragoş Nedelcu, disperat să ajungă la Jocurile Olimpice: „Nu ştiu care este planul clubului”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2021, 13:00 / Actualizat: 29 mai 2021, 15:20

„E cel mai înalt nivel la care poţi să joci! Dragoş Nedelcu, disperat să ajungă la Jocurile Olimpice: „Nu ştiu care este planul clubului

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Dragoş Nedelcu vrea la Jocurile Olimpice

Dragoş Nedelcu vrea la jocurile Olimpice cu orice preţ. Acesta trage tare în cantonamentul preolimpic pentru a prinde un loc în lotul pentru Tokyo, mai ales că Gigi Becali şi-a dat acceptul să meargă la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nedelcu spune că acesta este cel mai înalt nivel la care poate juca. România visează la o medalie istorică la Olimpiadă.

Dragoş Nedelcu vrea la Jocurile Olimpice: „E mult peste aşteptările mele!”

Dragoş Nedelcu spune că o prezenţă în echipa României la Jocurile Olimpice ar fi cel mai înalt nivel la care ar putea juca. Acesta speră ca Gigi Becali să se ţină de promisiune şi să îl lase la Olimpiadă.

Este cu mult peste aşteptările mele, poate este cel mai înalt nivel la care poţi să joci, la Jocurile Olimpice. Depinde ce strategie va fi pentru că sunt multe la mijloc şi nu ştiu care este planul clubului. Aceasta convovare reprezintă ceva foarte important pentru că eu aici mă simt foarte bine alături de colegi, de staff, de toată lumea şi mereu vin cu inima deschisă.

Da, avem sanşe la o medalie, pentru ca am demonstrat asta în Italia, unde nimeni nu ne dădea nicio şansă şi toţi ne vedeau pierzători şi am demonstrat tuturor că nu este chiar aşa, inclusiv românilor, care nu au multă încredere in noi„, a spus Dragoş Nedelcu într-un interviu acordat FRF.

Reclamă

Gigi Becali își lasă jucătorii la Tokyo

Gigi Becali își lasă jucătorii la Tokyo. Patronul lui FCSB a negociat cu Mirel Rădoi ce fotbaliști vor merge la Jocurile Olimpice. „Perlele” Moruțan și Olaru încă au interzis, dar Becali îi trimite la Tokyo pe Nedelcu și Perianu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și