Închide meniul
Foto

Dueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 septembrie 2024, 23:23

Reclamă
Dueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

Dueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu

Sursa: Facebook Echipa nationala a Romaniei

Dueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu. Imaginile publicate pe contul oficial de Facebook al naţionalei au surprins dueluri încrâncenate între Ianis Hagi şi Andrei Burcă şi Alex Mitriţă şi Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci al lui Mircea Lucescu pe banca naţionalei, de la revenirea după 38 de ani, va fi cu Kosovo. Kosovo – România e vineri, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Dueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

Dueluri fără menajamente chiar și la antrenament. E mare dorința tricolorilor de a începe cu dreptul campania de Liga Națiunilor!”, a fost mesajul publicat pe contul oficial de Facebook al echipei naţionale.

Mircea Lucescu a condus primele două antrenamente ca selecţioner al României. Duminică, Lucescu a avut numai 15 jucători la dispoziţie.

Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României: „Este un monument al fotbalului”

Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României. Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul lui Il Luce, Andrei Burcă, l-a numit pe selecţioner „un monument al fotbalului”.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu va debuta în al doilea său mandat pe banca naţionalei, în meciul Kosovo – România, ce va avea loc vineri, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Mircea Lucescu este un monument al fotbalului, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai titraţi antrenori din lume şi este ceva extraordinar să beneficiem de experienţa lui după atâţia ani de performanţe. Este un nou început pentru noi şi eu chiar vreau să mă bucur pentru această experienţă cu Mircea Lucescu.

La naţională s-a încheiat o etapă, iar acum trebuie să fim toţi conştienţi că urmează alta. Trebuie să continuăm pe baza pe care am creat-o la turneul final şi să punem în fiecare zi câte o cărămidă.

Reclamă

Trebuie să creştem profesional şi să vedem până unde putem ajunge. Atât timp cât am făcut ceva în trecut, acum nu putem renunţăm la acest lucru. Şi cu siguranţă noul selecţioner va fi foarte exigent cu noi. Deci noi va trebui să arătăm cea mai bună variantă a noastră în fiecare meci”, a spus Burcă, pentru FRF TV.

Ianis Hagi, entuziasmat să fie pregătit la naţională de Mircea Lucescu

Ianis Hagi e entuziasmat să fie pregătit la naţională de Mircea Lucescu. Fiul lui Gică Hagi a apărut în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia cu un look schimbat. Ianis Hagi a renunţat la plete.

„(n.r: Spune-mi cum ești acum? Ai revenit aici) Sunt fericit, nerăbdător să pornim din nou la un drum, încrezător că putem crește ca grup.

Pentru mine, individual, am spus-o și în trecut, aș fi vrut să am posibilitatea să fiu antrenat de Mircea Lucescu, având în vedere câte performanțe a făcut pentru fotbalul mondial, câți jucători a reușit să crească și să scoată tot ce e mai bun din fiecare jucător.

Uite că am ajuns în momentul în care mi-am îndeplinit un vis. Sper să avem performanțe împreună”, a spus Ianis Hagi pentru AntenaSport.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

 

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:19 3 sept.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva”

23:54

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

23:46

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

23:33

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

23:24

U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1

23:11

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă se aştepta ca tatăl lui să revină la naţională: „Un singur lucru i-am spus”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui 4 VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde 5 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și