Închide meniul

Dumitru Dragomir, atac dur la adresa FRF: „Se lăfăie în clădirile făcute de noi”

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 12:52

Reclamă
Dumitru Dragomir, atac dur la adresa FRF: Se lăfăie în clădirile făcute de noi”

Dumitru Dragomir, atac dur la adresa FRF

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a lansat un atac dur la adresa FRF! Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre Federație înaintea duelurilor care o pot duce pe România la EURO 2024, care va avea loc în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israel pe data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează apoi meciul cu Elveția, de pe 21 noiembrie, tot de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Dumitru Dragomir, atac dur la adresa FRF. Ce l-a nemulțumit pe fostul președinte LPF

Înainte de partida dintre Israel și România, „Oracolul din Bălcești” a criticat dur Federația Română de Fotbal pentru faptul că nu are acces în lojă la partidele echipei naționale.

De asemenea, acesta i-a acuzat pe oficialii de la conducerea fotbalului românesc că nu sunt recunoscători pentru faptul că, după spusele lui Dumitru Dragomir, aceștia utilizează infrastructură constuită în timpul în care acesta era președintele LPF.

„Vin singur în Germania, nu cu invitația Federației. Nici de asta nu ne dă. Ți-am spus, băi. Pe bani, să ne dea la o lojă, celor care am muncit pentru fotbalul ăsta.

Reclamă

Le-am făcut clădiri, baze sportive. Se lăfăie în clădirile făcute de Mircea Sandu și Mitică Dragomir. Băi, să nu ne dea o invitație la meci.

Bă, pe bani, să nu stăm cu mulțimea, să stăm și noi la lojă”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel

Selecționerul echipei naționale a dezvăluit faptul că elevii săi se vor pregăti mult mai bine pentru partida cu Elveția, în situația în care nu vor reuși să obțină măcar un rezultat de egalitate cu Israel, care ar duce România la EURO.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am stabilit primul 11, mai avem un antrenament, mai sunt discuții individuale. E important ca mâine să avem mai multe discuții despre starea unora, cu staff-ul medical. Apoi vom trage linii și sperăm că vom fi inspirați și că vom face alegerile bune. Mâine veți vedea o echipă care poate aduce calificarea.

Este datoria noastră să gândim complex. Echipa, dar și noi, suntem focusați total pe jocul de mâine. Vrem să ducem calificarea în România, să nu mai prelungim momentul. Ar fi ceva fantastic. Ne așteaptă un examen foarte dificil.

În cazul nefericit în care nu se întâmplă mâine sunt sigur că ne vom replia pentru partida cu Elveția. Ei (n.r. jucătorii echipei naționale) nu au de ce să aibă emoții, toate emoțiile trebuie canalizate în cel mai constructiv fel”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Israel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și