Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Deciziile de ultimă oră ale lui Edi Iordănescu! Jucătorii lăsați în afara lotului

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 9:59

Reclamă
Israel – România LIVE TEXT | Deciziile de ultimă oră ale lui Edi Iordănescu! Jucătorii lăsați în afara lotului

Israel - România LIVE TEXT | Deciziile de ultimă oră ale lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Israel – România LIVE TEXT | Deciziile de ultimă oră ale lui Edi Iordănescu! Selecționerul echipei naționale a renunțat la 4 jucători pentru duelul din Ungaria, care poate duce prima reprezentativă la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israel pe data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează apoi meciul cu Elveția, de pe 21 noiembrie, tot de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Israel – România LIVE TEXT | Deciziile de ultimă oră ale lui Edi Iordănescu! Cine va vedea meciul din tribună

Oficialii UEFA au publicat lotul de jucători pentru partida dintre Israel și România. Astfel, potrivit listei respective, Edi Iordănescu a ales să nu se bazeze pe serviciile lui Bogdan Racovițan, Andrei Artean, Marius Ștefănescu și Florin Tănase. Cei 4 fotbaliști vor vedea din tribună partida care poate duce România la Campionatul European din 2024.

Decizia selecționerului este una oarecum surprinzătoare, cel puțin în cazul lui Florin Tănase, care a fost convocat la echipa națională după ce a ratat ultimele 3 acțiuni ale primei reprezentative.

Pentru a se califica la Campionatul European din 2024, elevii lui Edi Iordănescu au nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate la meciul cu Israel. Partida se va juca la Felcsut, în Ungaria, pe stadionul „Pancho Arena”, casa formației Puskas Akademia.

Reclamă

Lotul României pentru partida cu Israel

PORTARI

Horaţiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 7/0), Florin NIŢĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ionuţ RADU (Bournemouth | Anglia, 4/0);

FUNDAŞI

Reclamă 4 / 0/3

Andrei RAŢIU (Rayo Vallecano | Spania, 13/1), Vasile MOGOŞ (CFR Cluj, 4/0), Radu DRĂGUŞIN (Genoa | Italia, 11/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 23/1), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 18/1), Nicuşor BANCU (Universitatea Craiova, 32/2), Andres DUMITRESCU (Slavia Praga | Cehia, 0/0);

MIJLOCAŞI

Marius MARIN (Pisa | Italia, 13/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 3/0), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 50/3), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 33/4), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 64/14), Darius OLARU (FCSB, 14/0), Olimpiu MORUŢAN (Ankaragucu | Turcia, 13/1), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 29/3), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 16/4), Florinel COMAN (FCSB, 10/1);

ATACANŢI

Denis DRĂGUŞ (Gaziantep | Turcia, 6/2), George PUŞCAŞ (Genoa | Italia, 38/10), Denis ALIBEC (Muaiter | Qatar, 35/4).

Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel

Selecționerul echipei naționale a dezvăluit faptul că elevii săi se vor pregăti mult mai bine pentru partida cu Elveția, în situația în care nu vor reuși să obțină măcar un rezultat de egalitate cu Israel, care ar duce România la EURO.

„Nu am stabilit primul 11, mai avem un antrenament, mai sunt discuții individuale. E important ca mâine să avem mai multe discuții despre starea unora, cu staff-ul medical. Apoi vom trage linii și sperăm că vom fi inspirați și că vom face alegerile bune. Mâine veți vedea o echipă care poate aduce calificarea.

Reclamă

Este datoria noastră să gândim complex. Echipa, dar și noi, suntem focusați total pe jocul de mâine. Vrem să ducem calificarea în România, să nu mai prelungim momentul. Ar fi ceva fantastic. Ne așteaptă un examen foarte dificil.

În cazul nefericit în care nu se întâmplă mâine sunt sigur că ne vom replia pentru partida cu Elveția. Ei (n.r. jucătorii echipei naționale) nu au de ce să aibă emoții, toate emoțiile trebuie canalizate în cel mai constructiv fel”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Israel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și