Închide meniul

Dumitru Dragomir, mesaj clar pentru Edi Iordănescu după Farul – FCSB 0-4: „N-ar trebui să lipsească de la națională!” Hai, România! În fiecare zi

Dragoș Vasile Publicat: 26 aprilie 2022, 10:03

Reclamă
Dumitru Dragomir, mesaj clar pentru Edi Iordănescu după Farul – FCSB 0-4: „N-ar trebui să lipsească de la națională! Hai, România! În fiecare zi

FCSB se luptă pentru titlu cu CFR Cluj

FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Dumitru Dragomir a fost impresionat de Florin Tănase în confruntarea cu Farul Constanţa, scor 4-0. Căpitanul FCSB a reuşit primul hat-trick al carierei, iar fostul şef al LPF este ferm convins că acesta nu are cum să lipsească de la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a marcat de trei ori în poarta Farului și a devenit noul golgheter din actualul sezon din Liga 1. Căpitanul de la FCSB a ajuns la 18 goluri în stagiunea curentă.

Dumitru Dragomir, impresionat de Florin Tănase

„În mod normal, Tănase n-ar trebui să lipsească de la națională. Steaua este mai valoroasă, cu toate că Farul a avut două penalty-uri, trebuiau date (n.r. – gazdele au reclamat două hențuri în careul lui FCSB). Hagi are 4-5 copii, ce să facă, mă nene, cu Steaua? Aleargă ăștia în draci!

Florinel Coman e fotbalist bun, măi fraților, numai că a fost accidentat, iar după accidentare nu ai tonus muscular, nu ești bine pus la punct. Energia o recapeți din jocuri, nu stând pe bancă. Încă suferă din cauza asta. Părerea mea este că a fost și că este un jucător talentat, nu are nici 25 de ani.

Tavi Popescu dislocă foarte mulți jucători, creează panică, dă pase bune. E jucător bun, bun, bun. Ar trebui să mai rămână la FCSB cel puțin un an. La fel și Rareș Ilie, la Rapid”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Florin Tănase, în culmea fericirii după primul hat-trick al carierei

Formația lui Toni Petrea a dat de pământ cu echipa lui Gică Hagi și aleargă în continuare în spatele liderului CFR Cluj. Florin Tănase a fost omul meciului de la Ovidiu, reușind primul hat-trick al carierei.

Florin Tănase a marcat de trei ori în poarta Farului și a devenit noul golgheter din actualul sezon din Liga 1. Căpitanul de la FCSB a ajuns la 18 goluri în stagiunea curentă.

„Primul hat-trick din cariera mea, sunt fericit că am reușit să marchez în această seară. Am avut un început de meci dificil. Acel prim gol a fost cel mai important pentru că ei ne dominau, iar noi nu prea stăteam bine în teren. Era dificil dacă nu marcam.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – despre titlu). Suntem într-o formă bună și sper să continuăm așa, mai avem 4 meciuri foarte dificile. Trebuie să le luăm pas cu pas, nu trebuie să ne bucurăm, pentru că nu am realizat nimic. Secretul de astăzi? Acel prim gol a schimbat soarta meciului. Din ce am simțit pe teren, alergam cam mult după minge și dacă continuam așa cu siguranță era greu.

Sunt fericit că am reușit să marchez de atâtea ori (n.r. – 18 goluri). Dar fără ajutorul colegilor nu aș fi reușit, este și meritul lor. Nu contează titlul de golgheter atât de mult, mai mult contează cel de campion al României. Sper să facem meciuri mari și să le câștigăm.

La mâna cui mai suntem? Dacă noi ne câștigăm toate meciurile rămase, suntem campioni. Sper să reușim. Craiova joacă pentru ea să își câștige punctele și să urce în clasament. Rămâne de văzut dacă Craiova va juca un rol important în această luptă.”, a spus Florin Tănase, pentru digisport.ro.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1:

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” Vezi toate știrile
Citește și