Închide meniul

Farul – FCSB 0-4 | Florin Tănase, în culmea fericirii după primul hat-trick al carierei! Ce spune despre cursa pentru titlu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 aprilie 2022, 23:13

Farul – FCSB 0-4 | Florin Tănase, în culmea fericirii după primul hat-trick al carierei! Ce spune despre cursa pentru titlu

Florin Tănase i-a refuzat pe chinezi şi va juca la Al Jazira

Florin Tănase pleacă de la FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Farul – FCSB 0-4 | Formația lui Toni Petrea a dat de pământ cu echipa lui Gică Hagi și aleargă în continuare în spatele liderului CFR Cluj. Florin Tănase a fost omul meciului de la Ovidiu, reușind primul hat-trick al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a marcat de trei ori în poarta Farului și a devenit noul golgheter din actualul sezon din Liga 1. Căpitanul de la FCSB a ajuns la 18 goluri în stagiunea curentă.

Farul – FCSB 0-4 | Reacția lui Florin Tănase, după primul hat-trick al carierei

Florin Tănase s-a arătat extrem de fericit la finalul meciului cu Farul. Mijlocașul FCSB-ului spune că n-ar fi reușit să atingă cifrele respective fără ajutorul colegilor săi.

Tănase este optimist în contextul cursei pentru titlul de campioană și speră să câștige toate cele 4 meciuri rămase.

„Primul hat-trick din cariera mea, sunt fericit că am reușit să marchez în această seară. Am avut un început de meci dificil. Acel prim gol a fost cel mai important pentru că ei ne dominau, iar noi nu prea stăteam bine în teren. Era dificil dacă nu marcam.

Reclamă

(N.r. – despre titlu). Suntem într-o formă bună și sper să continuăm așa, mai avem 4 meciuri foarte dificile. Trebuie să le luăm pas cu pas, nu trebuie să ne bucurăm, pentru că nu am realizat nimic.

Secretul de astăzi? Acel prim gol a schimbat soarta meciului. Din ce am simțit pe teren, alergam cam mult după minge și dacă continuam așa cu siguranță era greu.

Sunt fericit că am reușit să marchez de atâtea ori (n.r. – 18 goluri). Dar fără ajutorul colegilor nu aș fi reușit, este și meritul lor. Nu contează titlul de golgheter atât de mult, mai mult contează cel de campion al României. Sper să facem meciuri mari și să le câștigăm.

Reclamă 4 / 0/3

La mâna cui mai suntem? Dacă noi ne câștigăm toate meciurile rămase, suntem campioni. Sper să reușim. Craiova joacă pentru ea să își câștige punctele și să urce în clasament. Rămâne de văzut dacă Craiova va juca un rol important în această luptă.”, a spus Florin Tănase, pentru digisport.ro.

Farul – FCSB 0-4. „Roș-albaștrii” au demolat echipa lui Gică Hagi

„Roș-albaștrii” au început recitalul de goluri în minutul 24, prin căpitanul lor. Lansat excelent spre careul advers de Darius Olaru, Tănase l-a driblat elegant pe portarul Mihai Aioani și a trimis simplu în plasă.

Zece minute mai târziu, Olaru a trecut la finalizare și a majorat avantajul trupei lui Toni Petrea. Florinel Coman a fost omul cu pasa decisivă.

Floriel Coman a ieșit din nou în evidență în minutul 40, când a obținut un penalty. Florin Tănase a „arestat” mingea și a transformat, devenind cel mai bun marcator din Liga 1, în acest sezon.

Tănase și-a completat hat-trick-ul în minutul 67, după o gafă uluitoare comisă de Aioani. Portarul lui Gică Hagi a degajat total eronat, direct la căpitanul FCSB-ului, care nu l-a iertat și a trimis în plasă.

În urma victoriei de la Ovidiu, FCSB a restabilit diferența de două puncte față de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, Farul rămâne pe penultimul loc din play-off, la 14 puncte sub podium.

Reclamă
Recomandări
  • Farul – FCSB 0-4 
  • Reacția lui Florin Tănase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și