Închide meniul

Dumitru Dragomir, reacție virulentă după Andorra – România 0-2: „Aleargă de nebuni și nu știu nimic!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 26 martie 2023, 10:13

Dumitru Dragomir, reacție virulentă după Andorra – România 0-2: Aleargă de nebuni și nu știu nimic!”

Dumitru Dragomir, reacție virulentă după Andorra - România 0-2

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a avut o reacție virulentă după Andorra – România 0-2, partidă care a contat pentru prima etapă din preliminariile EURO 2024! Victoria României a putut fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir s-a declarat exasperat de evoluția slabă pe care România a avut-o în fața Andorrei.

Dumitru Dragomir, reacție virulentă după Andorra – România 0-2

Deși România s-a impus în fața Andorrei, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a avut un discurs critic la adresa „tricolorilor”.

„Nici rezultatul și nici jocul nu sunt mulțumitoare. Dacă în locul României era Afumați, nu ne bătea Andorra. O echipă foarte slabă. Nu a ajuns la poarta noastră. Mi-a plăcut Drăgușin, dar și Alibec. În rest, haos total.

E greu de jucat cu echipe din astea haotice, care aleargă de nebuni și nu știu nimic. E greu să ieși din haosul ăsta, în afară de Alibec, românii nu înțeleg jocul. Și eu eram supărat dacă eram Răzvan Marin și mă scotea, nu jucase rău. A fost un meci urât, s-au remarcat doi jucători. 

Reclamă

Jocul nu merge, este haos în exprimare. E bine că avem primele două partide cu două echipe slabe (n.r. Andorra și Belarus), că poate ne punem la punct. Noi de vreo șapte ani ne tot punem la punct și suntem într-un declin cum nu am fost în ultimii 50 de ani.

Sunt unii jucători de la națională care nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână. Cel mai bun român joacă în China (n.r. Nicolae Stanciu, la Wuhan Three Towns). Doamne ce joc, nu am mai văzut un joc așa urât de 15 ani la echipa națională.

Nu are timp Edi să pună la punct jocul, nu e vinovat. El ar trebui să facă ceva la mijlocul terenului, nu e unul care să paseze, să scoată adversari din joc. Suntem speriați de bombe. Nu am mai văzut așa ceva. Jucăm cu grabă, dăm în minge de nebuni. Suntem în relații proaste cu mingea. Nu mai avem fotbaliști.

Reclamă 4 / 0/3

E haos, nu jucăm nimic. Ar fi trebuit să îi strângă mai demult, să îi învețe să paseze. În afară de Moruțan, care mai încearcă un dribling, restul parcă sunt căzuți în cap. Poate își revin după primele două meciuri. Nu l-am înțeles pe Sorescu, a avut atâtea culoare să plece în atac. Ăștia trebuie învățați să joace. Nu am mai văzut un așa haos”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru gsp.ro.

Edi Iordănescu: „Cel mai important e că am câștigat!”

„Cel mai important e că am câștigat, am venit aici pentru 3 puncte și le-am luat. Asta ne dă liniște, e un debut bun, pozitiv, eram obligați să câștigăm și acum suntem obligați să ne recuperăm foarte bine, ne așteaptă un drum lung și avem nevoie de o victorie și cu Belarus. 

Au fost lucruri care n-au funcționat, am intrat greu în joc, am avut un pic de trac, ne-am căutat ritmul, apoi am marcat și am dus meciul în direcția pe care ne-o doream. Ce nu am vrut și nu vreau să se mai întâmple pe viitor este ca atunci când poți să calci pe accelerație, să eziți să faci asta. Asta este cel mai important, ne-am atins obiectivul. Eram obligaţi să producem acest rezultat şi eram obligaţi să ne recuperăm. Ne aşteaptă un meci la fel de greu. Am avut om în plus și trebuia să joci şi să toci adversarul. Cred că ne-am relaxat pe final și nu este OK. Ne-am văzut cu om în plus, cu 2-0 pe tabelă, și ne-am mulțumit cu rezultatul. Când ești în superioritate numerică, trebuie să joci, să toci adversarul, să ai o circulație mai susținută și să încerci să marchezi.

Orice debut de campanie, mai ales după atâtea calificări ratate, înseamnă multă presiune. Andorra a jucat la limită, agresiv, pe un teren mic, suprafața nu ne-a ajutat, dar rămânem cu cele 3 puncte. Azi n-am scos maximum, puteam să mai marcăm în ultimele 30 de minute. Asta e, învățăm din greșeli, eu felicit echipa pentru efort și atitudine”a spus selecționerul Edi Iordănescu, la finalul meciului cu Andorra, în exclusivitate, la Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și