Închide meniul

Dumitru Dragomir se implică în conflictul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu: „Îi lipsește comunicarea!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 15 martie 2023, 19:04

Dumitru Dragomir se implică în conflictul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu: Îi lipsește comunicarea!”

Dumitru Dragomir se implică în conflictul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu

Dumitru Dragomir / Antena Sport

Dumitru Dragomir se implică în conflictul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu! Gică Hagi l-a atacat pe selecționerul Edi Iordănescu, pentru faptul că nu l-a inclus pe Ianis Hagi pe lista preliminară a stranierilor convocați la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România le va întâlni pe Andorra și Belarus, în luna martie, în preliminariile EURO 2024. Meciul cu Andorra va putea fi urmărit, pe 25 martie, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Dumitru Dragomir se implică în conflictul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu

Dumitru Dragomir este de părere că Ianis Hagi ar fi trebuit convocat la echipa națională pentru a-i crește moralul, chiar dacă nu ar fi prins minute de joc.

„Amândoi au dreptate. Vorba rabinului. Edi Iordănescu nu poate să convoace jucători care nu evoluează la echipele lor de club. Iar Hagi, normal, are încredere în fiul lui. Și crede că ar face față la echipa națională.

Hagi are însă, în principiu, dreptate doar 50%. Pentru că dacă nu joacă fiul lui, normal, Edi Iordănescu își asumă. Dar, pe de altă parte, are dreptate pentru că trebuia chemat la lot cel puțin pentru moral. Pentru că ai nevoie de el cu alte ocazii.

Reclamă

Astea sunt povești (n.r. că Ianis ar putea să nu se mai implice la o viitoare convocare). Te cheamă la echipa națională, joci. Dacă nu te cheamă, gata. Ești bărbat. Înghiți și gata. Că doar nu au toți talentul lui Hagi, cel mare, cel bătrân.

Dacă nu joacă, cum să-l cheme, ce să o mai tot dăm după cireș. Suntem o țară de argumente nefondate. Au dreptate amândoi. Dumnezeu o să liniștească lucrurile.

Hagi are dreptate pentru că-și cunoaște fiul, Edi nu are încredere pentru că el are răspunderea. De ce nu a venit Hagi (n.r. Gheorghe) la echipa națională? Era altfel. Nu mai aveam discuțiile acestea.

Reclamă 4 / 0/3

Altfel, da, s-ar rezolva mai bine lucrurile dacă ar explica. Numai că îi lipsește comunicarea și lui Edi. Acum este tardivă o astfel de ieșire. Pentru că l-a făcut praf Gică. El trebuia să se ferească nu de Hagi junior, ci de Hagi senior.

Intri în gura lui Gică Hagi, greu ieși. Și are dreptate, nu are dreptate, lumea este de partea lui Gică, pentru că este Hagi. Mai ales că el are și rezultate acum, dovedind că poate să fie și un antrenor și manager foarte bun. Și cuvântul lui contează”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Adrian Porumboiu reacționează după ce Gică Hagi l-a atacat pe selecționerul României

Adrian Porumboiu a vorbit în termeni duri despre Edi Iordănescu, considerând că Ianis Hagi ar fi trebuit convocat la națională.

„Gică Hagi l-a făcut mare pe Anghel Iordănescu. Iar Ianis poate să-l facă mare pe Edi Iordănescu. Aici, fiecare înțelege ce vrea. E păcat că nu l-a selecționat. Gică Hagi are dreptate. Edi e fraier. Trebuia să știe că Gică Hagi a contribuit la valoarea lui Anghel Iordănescu. A fost cel mai important jucător al naționalei, pe timpul în care a fost antrenor.

Edi e fraier, pentru că așa se putea întâmpla și cu Ianis pentru el. Nu l-am înțeles. Trebuia să vadă și în perspectivă. Acum, poate nu putea să-l joace. Dar are nevoie să fie în lot, ca să simtă că îi dai importanță. Când va fi apt de joc sută la sută, va ajuta foarte mult naționala”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Lista preliminară a stranierilor convocați la națională

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Valentin Cojocaru (Leuven | Belgia, 0/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Vlad Chiricheș (Cremonese | Italia, 75/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Virgil Ghiță (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru Pașcanu (Ponferradina, 0/0);

Reclamă

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Adrian Păun (Beer Sheva | Israel, 1/0), Alexi Pitu (Bordeaux | Franța, 0/0), Dorin Rotariu (Atromitos | Grecia, 10/1), Alexandru Dobre (Famalicao | Portugalia, 0/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 10/1), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Valentin Gheorghe (Umraniyespor | Turcia, 0/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Drăguș (Genoa | Italia, 5/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Programul complet al meciurilor României din preliminariile EURO 2024

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și