Închide meniul

Dumitru Dragomir, val de ironii după România – Bosnia 4-1: ”Operație reușită, pacientul mort! Joacă fiecare ce știe, asta-i valoarea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 septembrie 2022, 9:00

Dumitru Dragomir, val de ironii după România – Bosnia 4-1: ”Operație reușită, pacientul mort! Joacă fiecare ce știe, asta-i valoarea!”

Dumitru Dragomir îl propune pe Marius Şumudică antrenor la Rapid

Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu / Antena Sport

Dumitru Dragomir a lansat un val de ironii după România – Bosnia 4-1. ”Tricolorii” au câștigat la scor, însă succesul nu l-a impresionat pe fostul șef al LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a retrogradat în Liga C din UEFA Nations League și își va încerca forţele cu Gibraltar şi Insulele Feroe. Totuși, Dumitru Dragomir este de părere că Edi Iordănescu trebuie să rămână la națională.

Dumitru Dragomir, val de ironii după România – Bosnia 4-1

„Operație reușită, pacientul mort! Nu antrenorul este vinovat, asta e valoarea echipe naționale. Bosniacii au venit cu un sfert din echipă rezerve. E Frecție Diana la picior de lemn.

În afară de Bancu, care este jucător de competiție mare, poate și Olaru, nu avem jucători de clasă mare și asta este înspăimântător, în ultimii 5-6 ani să nu crească un jucător de mare valoare. George Pușcaș trebuie să învețe jocul asta bine, trebuie să învețe să paseze. Dacă în Finlanda dădea pasa bine, acum eram salvați, dar mă rog, asta este.

Din toate echipele de jucători de la U16 la U21 nu am câștigat niciun joc. Sunt jucători care nu pot să fugă, doar câțiva pot. Uitați-va la Bancu, el are o capacitate de efort ieșită din comun și are instinct al jocului pe faza de atac, pe faza de apărare mai puțin, dar poate să învețe, poți să înveți până la 30-35 de ani.

Reclamă

Dumitru Dragomir: ”Edi Iordănescu nu a avut timp să-și pregătească echipa!”

M-au uitat la Radaslavescu, care este unul dintre cele mai mari speranțe ale fotbalului românesc, 30 de minute poate să joace, 35 maxim, are o pregătire fizică deficitară. Nu au o știință a jocului, joacă fiecare ce știe, nu există nicio partitură nici la juniori, nici la seniori. Iordănescu nu a avut timp să-și pregătească echipa, mai ales cu jucători deficitari din punct de vedere fizic și tehnic.

După părerea mea, obligatoriu trebuie păstrat, el știe deficiențele acum și a tras o concluzie. Acum poate să facă o echipă mai bună, pentru că are vreo 5 titulari care pot juca de acum încolo”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Mihai Stoichiță nu știa că România a retrogradat în Liga Națiunilor

Mihai Stoichiță a avut un moment de uluială în direct la TV. Directorul tehnic al FRF a dezvăluit că nu știe regulamentul și era convins că România nu a retrogradat, în Liga Națiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

”Acum îmi spuneţi că am retrogradat, nu am retrogradat, am rămas în aceeaşi grupă se pare, nu? Ceva de genul ăsta. Nu cred că am retrogradat, nu ştiu care e regulamentul. 

Urna a treia, am căzut în urna a treia. Aia e mergem, mai departe. O să meargă mai departe Edi, pentru că aşa vrea federaţia”, a spus Stoichiță la orangesport.ro.

Recomandări
  • Dumitru Dragomir, val de ironii după România – Bosnia 4-1
  • Ce a spus fostul șef al LPF despre victoria ”tricolorilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și