Închide meniul

"E o jale totală!" Ciprian Marica a dat de pământ cu jucătorii după Armenia – România 3-2: "E posibil să nu mai avem speranţe!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 18:04

"E o jale totală!" Ciprian Marica a dat de pământ cu jucătorii după Armenia – România 3-2: "E posibil să nu mai avem speranţe!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ciprian Marica

Ciprian Marica e de părere că România a câştigat cu noroc şi partida cu Macedonia de Nord. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Aşa se întâmplă. Am avut noroc cu Macedonia de Nord. Nu ai voie să ai cartonaş galben şi să faci o greşeală şi să fii eliminat (n.r. – despre Puşcaş). La primul gol, sare mingea pe lângă Toşca. La golul 3 aleargă după minge şi îşi lasă adversarul în spate. România arată rău. Mă miram de ce joacă Keşeru şi să Puşcaş? Ei bine, acum am înţeles.

Man să nu facă o fază tot meciul?! M-a surprins neplăcut. Nu reacţionăm, suntem în 10 jucători şi venim înapoi când pierdem mingea. Creţu e greoi acolo, pierde mingea. E o jale totală. Chiricheş, să mă ierte Dumnezeu, dar se uită după minge şi nu vede unde e adversarul", a spus Ciprian Marica la finalul partidei Armenia – România 3-2, la Pro X. 

Marica spune că e posibil ca şansele României de calificare să se fi redus încă din startul campaniei de calificare. 

"E posibil să nu mai avem speranţe încă de la debut. Armenia are 9 puncte şi va fi foarte greu", a mai spus Ciprian Marica. 

Reclamă

Armenia – România 3-2. DEZASTRU la Erevan

România a pierdut meciul cu Armenia, de la Erevan, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Alexandru Cicâldău a reuşit o "dublă", dar adversarii au înscris de trei ori.

Gazdele au deschis scorul prin Spertsyan, al cărui execuţie nu a putut fi scoasă de Niţă. Avantajul armenilor a ţinut numai 8 minute. Cicâldău a restabilit egalitatea cu primul său gol în tricoul naţionalei. Mijlocaşul a reuşit chiar "dubla", în minutul 72, din pasa coechipierului de la Craiova, Bancu.

Finalul de meci a adus dezastrul. George Puşcaş a văzut cartonaş roşu, în minutul 78, iar armenii au profitat. Haroyan a făcut 2-2 cu trei minute înainte de final. A urmat o nouă gafă în apărare, taxată de arbitru. "Centralul" a arătat penalty, iar Basreghyan a făcut 3-2. Românii nu au mai avut timp să revină şi au suferit un eşec istoric!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Armenia - România 3-2
  • Ciprian Marica a dat de pământ cu jucătorii naţionalei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și