Închide meniul

„E un mare câştig!” Ionel Ganea, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”! Ce spune despre şansele de calificare ale României

Viviana Moraru Publicat: 15 noiembrie 2023, 19:36

Reclamă
„E un mare câştig! Ionel Ganea, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor! Ce spune despre şansele de calificare ale României

Ionel Ganea, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"

Ionel Ganea, în timpul unui interviu / Hepta

Laude la scenă deschisă din partea lui Ionel Ganea pentru un „tricolor”, înaintea „dublei” decisive a României, cu Israel şi Elveţia. Fostul internaţional consideră că Radu Drăguşin este un mare câştig pentru echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Ganea a oferit declaraţii şi despre şansele României de a merge la EURO 2024. „Tricolorii” se vor duela pe 18 noiembrie cu Israel, iar pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, echipa naţională va juca cu Elveţia.

Ionel Ganea, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”, înaintea „dublei” României

Ionel Ganea a remarcat golul marcat de Radu Drăguşin, în ultima etapă la Genoa. Fostul internaţional consideră că fundaşul a dovedit astfel că posedă şi calităţi de atacant, după reuşita superbă din meciul cu Verona.

Ganea a mai declarat că va fi un dezastru pentru România dacă nu se va califica la EURO 2024. Acesta a mărturisit că jucătorii trebuie să-şi dea viaţa pe teren pentru a duce echipa naţională la un turneu final, după opt ani.

„Un mare câștig e Radu Drăgușin, joacă într-un campionat puternic și a arătat că posedă și veleități de marcator. A înscris ca un nouar clasic, nu a fost o execuție facilă la primul său gol marcat în campionatul Italiei, a lovit curat balonul. Am citit despre ofertele pe care le are, depinde doar de el dacă și cum va progresa și ce decizii va lua în carieră.

Reclamă

N-aș putea să-l compar deocamdată cu fundașii centrali cu care m-am duelat eu, am avut lupte grele și cu fundașii laterali, ăia mai micuți și răi – cum ar fi neamțul Philipp Lahm. Și Guardiola îl include mereu în «11-le» său preferat.

Dacă ne calificăm [la EURO], va fi un lucru pozitiv pentru tot fotbalul românesc. Dacă nu ne calificăm, va fi un dezastru. Nu contează acum ce adversare am avut, slabe sau puternice. Băieții și-au făcut datoria și trebuie să-și dea viața pe teren până la capăt”, a declarat Ionel Ganea, conform sport.ro.

Fabrizio Romano, anunţ de ultim moment despre Radu Drăguşin

Fabrizio Romano a făcut un anunţ de ultim moment despre Radu Drăguşin. Fundaşul central român are prestaţii foarte bune la Genoa, iar situaţia sa este monitorizată de mai multe cluburi de top ale Europei.

Reclamă 4 / 0/3

Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian, a confirmat că Radu Drăguşin va semna un nou contract cu Genoa. Noua înţelegere a românului cu formaţia din Serie A va fi pe mai multe sezoane, iar Romano confirmă practic anunţul făcut de Gianluca Di Marzio, care anunţa că Drăguşin va semna un contract cu Genoa valabil până în 2027.

Potrivit lui Romano, Newcastle este cel mai recent club care l-a urmărit din tribune pe internaţionalul român. Formaţia din Premier League ia în calcul transfer al lui Drăguşin în viitorul apropiat, dar jurnalistul italian spune că echipa pregătită de Alberto Gilardino vrea să îi păstreze pe Radu Drăguşin şi Albert Gudmunsson cel puţin până la finalul acestui sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și