Închide meniul

Fabrizio Romano, anunţ de ultim moment despre Radu Drăguşin! Ce decizie a luat Genoa în privinţa românului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 noiembrie 2023, 12:26

Fabrizio Romano, anunţ de ultim moment despre Radu Drăguşin! Ce decizie a luat Genoa în privinţa românului

Florin Manea, noi detalii despre transferul lui Radu Drăguşin în Premier League

Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa - Hellas Verona / Profimedia

Fabrizio Romano a făcut un anunţ de ultim moment despre Radu Drăguşin. Fundaşul central român are prestaţii foarte bune la Genoa, iar situaţia sa este monitorizată de mai multe cluburi de top ale Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă s-a scris mult despre interesul unor astfel de cluburi, dar Drăguşin va continua la Genoa, lucru confirmat şi de celebrul jurnalist italian.

Fabrizio Romano, anunţ de ultim moment despre Radu Drăguşin!

Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian, a confirmat că Radu Drăguşin va semna un nou contract cu Genoa. Noua înţelegere a românului cu formaţia din Serie A va fi pe mai multe sezoane, iar Romano confirmă practic anunţul făcut de Gianluca Di Marzio, care anunţa că Drăguşin va semna un contract cu Genoa valabil până în 2027.

Potrivit lui Romano, Newcastle este cel mai recent club care l-a urmărit din tribune pe internaţionalul român. Formaţia din Premier League ia în calcul transfer al lui Drăguşin în viitorul apropiat, dar jurnalistul italian spune că echipa pregătită de Alberto Gilardino vrea să îi păstreze pe Radu Drăguşin şi Albert Gudmunsson cel puţin până la finalul acestui sezon.

Reclamă

În vârstă de 21 de ani, Radu Drăguşin este cotat la 10 milioane de euro pe transfermarkt.com şi este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Genoa. El a evoluat în 12 meciuri în acest sezon de Serie A, fiind integralist în toate, marcând un gol şi oferind o pasă de gol. În ultima etapă de campionat, în meciul de pe teren propriu cu Hellas Verona, Radu Drăguşin a marcat unicul gol al partidei.

Radu Drăguşin, reacţie emoţionantă după golul fenomenal marcat în ultima etapă

Radu Drăguşin a avut o reacţie emoţionantă, după golul fenomenal marcat pentru Genoa. Internaţionalul român le-a transmis un mesaj de mulţumire lui Leonardo Bonucci şi lui Giorgio Chiellini, foştii săi coechipieri de la Juventus. Fundaşul central a mai dezvăluit şi cui dedică reuşita de senzaţie, din meciul cu Verona.

Radu Drăguşin a fost extrem de emoţionat, la finalul partidei de Serie A. Acesta a declarat că dedică golul familiei şi iubitei sale, fiind extrem de fericit de cele trei puncte obţinute de Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

„Simt o emoţie incredibilă pentru golul marcat. Am muncit din greu pentru acest moment şi vreau să-l dedic familiei şi iubitei mele. Sunt fericit pentru cele trei puncte câştigate.

Sunt încă tânăr şi ştiu că sunt doar la începutul carierei mele. La Juventus, am crescut mult şi am fost norocos să învăţ de la campioni precum Bonucci şi Chiellini. Dar trebuie să acumulez şi eu experienţă pentru a mă înfrunta cu diferite situaţii. Visul meu este să mă dezvolt mai mult şi mai mult. Traversez un moment de încredere dar nu trebuie să mă las purtat de asta, trebuie doar să continui să muncesc”, a declarat Radu Drăguşin, conform calciomercato.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și