Închide meniul

„E unul dintre noi!” Nicolae Stanciu, gest superb pentru Olimpiu Moruțan înainte de EURO 2024!

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 10:00

Reclamă
„E unul dintre noi! Nicolae Stanciu, gest superb pentru Olimpiu Moruțan înainte de EURO 2024!

Nicolae Stanciu, gest superb pentru Olimpiu Moruțan înainte de EURO 2024!

Olimpiu Moruțan și Nicolae Stanciu / Profimedia

Nicolae Stanciu a făcut un gest superb pentru Olimpiu Moruțan înainte de EURO 2024! Căpitanul echipei naționale a luat o decizie surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul Olimpiu Moruţan, accidentat şi indisponibil pentru EURO 2024, a decis să fie alături de colegii săi în Germania, pentru a le oferi sprijin moral şi a-şi arăta susţinerea, anunţă frf.ro.

Nicolae Stanciu, gest superb pentru Olimpiu Moruțan înainte de EURO 2024!

Într-un gest emoţionant şi plin de solidaritate, căpitanul Nicolae Stanciu va evolua la EURO 2024 cu numărul 21 pe tricou, în onoarea lui Olimpiu Moruţan, notează news.ro.

“Pentru Oli, e unul dintre noi!”, a declarat Stanciu, care până acum a purtat numerele 10 şi 23 la echipa naţională. Este pentru prima oară când Nicu va evolua cu acest număr pe tricou la echipa naţională, o dovadă a legăturii strânse între tricolori, precizează frf.ro.

Cu zece zile în urmă, într-un interviu acordat pentru FRF.tv, Stanciu spunea: “Dacă aş putea schimba ceva la echipa naţională, aş şterge accidentarea lui Oli, să fie şi el aici cu noi”.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolae Stanciu a spus ce le-a lipsit „tricolorilor” pentru a învinge Liechtenstein!

Nicolae Stanciu a spus ce le-a lipsit „tricolorilor” pentru a învinge Liechtenstein! România – Liechtenstein s-a terminat 0-0.

Liechtenstein a obţinut o remiză istorică la ultimul test al naţionalei înainte de EURO. De partea cealaltă, „tricolorii” au avut parte de un rezultat ruşinos.

„(n.r.: Cât de dezamăgiţi sunteţi de acest joc?) Nu este rezultatul pe care l-am aşteptat, dar cred eu că am avut foarte multe ocazii de a marca.

Reclamă

Chiar am vorbit înainte de meci despre acest lucru. Ne-a lipsit o concentrare mai mare în faţa porţii, să reuşim să marcăm.

Vreau să le mulţumesc oamenilor care au venit în număr mare să ne susţină şi celor care au cântat pentru noi şi la sfârşitul meciului.

Ne pare rău că nu le-am oferit un rezultat pozitiv înainte de a pleca în Germania. Ce le putem promite, ca şi până acum, este că suntem pregătiţi pentru ce va urma acolo.

Mai avem încă o săptămână să lucrăm la anumite aspecte ale jocului nostru şi cred eu că vom fi bine când va începe turneul.

(n.r: Unde se opreşte naţionala la EURO?) O vom lua pas cu pas. Ne gândim doar la meciul cu Ucraina, nici la Belgia, nici la Slovacia, ne focusăm doar la meciul cu Ucraina, pentru că trebuie să începem cu dreptul grupa”, a declarat Nicolae Stanciu pentru AntenaSport după România – Liechtenstein 0-0.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și