Închide meniul
EXCLUSIV

„Edi este unul dintre preferaţii mei!” Edi Iordănescu şi Adrian Mutu, susţinuţi de Daniel Pancu: „E o statuie a echipei naţionale!”

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 23:54 / Actualizat: 29 martie 2023, 20:03

„Edi este unul dintre preferaţii mei! Edi Iordănescu şi Adrian Mutu, susţinuţi de Daniel Pancu: „E o statuie a echipei naţionale!

Adrian Mutu şi Edi Iordănescu, printre candidaţii la postul de selecţioner

Colaj Hepta

  • Boloni, Edi Iordănescu şi Mutu, variante pentru postul de selecţioner
  • Verdictul dat de Daniel Pancu

 

Edi Iordănescu şi Adrian Mutu, susţinuţi de Daniel Pancu. România nu are selecţioner, după ce Mirel Rădoi a refuzat să semneze un nou contract. După refuzurile lui Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, şefii Federaţiei negociază cu 3 antrenori: Boloni, Edi Iordănescu şi Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni a fost favorit să câştige lupta pentru postul de selecţioner. Fostul selecţioner a întârziat să dea un răspuns final, iar Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au luat legătura cu Edi Iordănescu şi Adrian Mutu.

Edi Iordănescu a mers personal la sediul FRF pentru a negocia cu Burleanu preluarea naţionalei. Ca şi în cazul lui Boloni, discuţiile au intrat în impas după ce șefii fotbalului românesc vor să treacă în contractul viitorului selecționer o clauză conform căreia acesta să poată fi dat afară dacă nu câștigă grupa din Liga Națiunilor.

Reclamă

Edi Iordănescu şi Adrian Mutu, susţinuţi de Daniel Pancu

Edi Iordănescu nici nu vrea să audă şi, conform discuţiilor purtate marţi, cele două părţi au încercat să găsească o soluţie cum să se flexibilizeze această clauză şi să devină acceptabilă atât pentru antrenor, cât şi pentru Federaţie. În acest momente, Edi Iordănescu pare principalul favorit pentru a deveni selecţioner. Fostul antrenor de la FCSB este susţinut şi de Daniel Pancu.

Edi este un om super-pasionat, este unul din preferaţii mei, se vede că este un om care suferă foarte mult pentru fotbal, are experienţa necesară. Vom vedea ce va fi„, a spus Daniel Pancu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Video cu momentul în care Edi Iordănescu a plecat de la FRF

Adrian Mutu ar putea fi marea surpriză a FRF-ului. Deşi în acest moment pare că are şansa a treia, Mutu ar putea răsturna toate calculele şi să devină noul selecţioner al României. Pancu e de părere că şi Mutu poate fi o soluţie, chiar dacă experienţa în antrenorat nu îl recomandă.

Pe Adrian îl recomandă foarte mult trecutul de jucător, pentru că este o statuie a echipei naţionale. Se poate impune oricând„, a mai spus Pancu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Mihai Stoichiţă a anunţat că Federaţia negociază cu 3 antrenori

Mihai Stoichiţă a dat detalii despre negocierile cu viitorul selecţioner. Federaţie ţine la clauza legată de Liga Naţiunilor. Stoichiţă a spus că obiectivul este ca echipa naţională să nu retrogradeze în urna a treia. Stoichiţă spune că s-a negociat cu 3 antrenori: Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edi Iordănescu.

„Au fost discuții cu Boloni, Adi Mutu și Edi Iordănescu. Fiecare a primit același gen de contract, în care sunt stipulate niște clauze. Nu se poate să nu există obiective. Federația nu vrea să păcălească un selecționer, vrem doar să câștigăm. Contractul este până după Campionatul European, în caz că te califici.

Este prima dată când discutăm cu 3 persoane! A fost Loţi, într-adevăr, înaintea lui Adi şi Edi. Au fost discuții cu Adi Mutu și Edi Iordănescu. În ultima vreme s-a discutat numai telefonic cu Boloni. A urmat o întâlnire cu Adi. Şi angajatorul şi angajatul vin cu pretenţii. Asta este pretenţia acum. Să nu retrogradăm din urna a doua. Şi dacă terminăm pe locul 3, dacă am avut ghinion şi nu a intrat, asta e„, a spus Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj