Închide meniul

Mihai Stoichiţă a anunţat că Federaţia negociază cu trei antrenori pentru a prelua naţionala României: „E prima dată când facem asta!” Cine este favorit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 22:00 / Actualizat: 24 martie 2023, 20:51

Mihai Stoichiţă a anunţat că Federaţia negociază cu trei antrenori pentru a prelua naţionala României: „E prima dată când facem asta! Cine este favorit

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce s-a spus că a impus o clauză anti-Mihai Stoichiță în contractul cu FRF

Captură AS.ro

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a anunţat că Federația negociază cu trei antrenori pentru a deveni selecţioneri. Deşi întârzie cu răspunsul, Ladislau Boloni este principalul favorit pentru a deveni selecţionerul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă a dat detalii despre negocierile cu viitorul selecţioner. Federaţie ţine la clauza legată de Liga Naţiunilor. Stoichiţă a spus că obiectivul este ca echipa naţională să nu retrogradeze în urna a treia. Stoichiţă spune că se negociază cu 3 antrenori în acest moment: Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edi Iordănescu.

Mihai Stoichiţă a anunţat că Federaţia negociază cu trei antrenori

Au fost discuții cu Boloni, Adi Mutu și Edi Iordănescu. Fiecare a primit același gen de contract, în care sunt stipulate niște clauze. Nu se poate să nu există obiective. Federația nu vrea să păcălească un selecționer, vrem doar să câștigăm. Contractul este până după Campionatul European, în caz că te califici.

Este prima dată când discutăm cu 3 persoane! A fost Loţi, într-adevăr, înaintea lui Adi şi Edi. Au fost discuții cu Adi Mutu și Edi Iordănescu. În ultima vreme s-a discutat numai telefonic cu Boloni. A urmat o întâlnire cu Adi. 

Ninge foarte tare la Târgu Mureș, nu a putut veni astăzi (n.r.- Ladislau Boloni). Este foarte greu să ajungă cu mașina. E riscant. Dacă va pica cu toţi 3, atunci vom vedea. Nu încercăm să obţinem avantaje din acest contract. Contractul este până după Campionatul European, în caz că te califici. Este un obiectiv intermediar. Ce facem dacă retrogradăm în urna a treia? Niciun selecţioner nu a fost demis. Nici pe Cosmin, nici pe Mirel. Ne-am fi dorit să continuăm la acel baraj cu Cosmin. Şi cu Mirel la fel.

Reclamă

Şi angajatorul şi angajatul vin cu pretenţii. Asta este pretenţia acum. Să nu retrogradăm din urna a doua. Şi dacă terminăm pe locul 3, dacă am avut ghinion şi nu a intrat, asta e„, a spus Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Citește și:

Edi Iordănescu, dispus să devină selecţionerul României

Edi Iordănescu e dispus să devină selecţionerul României. Acesta se consideră pregătit pentru o astfel de experienţă, după ce a câştigat titlul cu CFR Cluj şi a avut rezultate excelente la FCSB. Din informațiile AS.ro, negocierile dintre Edi Iordănescu și Federație au intrat în impas. Din câte se pare, șefii fotbalului românesc vor să treacă în contractul viitorului selecționer o clauză conform căreia acesta să poată fi dat afară dacă nu câștigă grupa din Liga Națiunilor.

„Foarte multe nu pot comenta. Nu mă lansez în astfel de piste. Am discutat, an văzut că au păstrat anumite discuţii cu Loţi. În momentul de faţă, nu ştiu stadiul discuţiilor. Am avut discuţii exclusiv din străinătate în ultima perioadă. Eu nu am ofertă de la Federaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Rănit e mult spus. Orice antrenor îşi doreşte să fie prima soluţie. E altă încredere, susţinere. Este şi un sentiment de mândrie. Nu las sentimentele să îmi dicteze deciziile. Există un prim val de antrenori. Mă gândesc la Dan Petrescu, Gică Hagi, Mircea Lucescu, Cosmin Olăroiu sau Răzvan Lucescu. Sunt unii care au 20-30 de ani înaintea mea.

Nu există critic mai mare în ceea ce mă priveşte. Sunt acolo în vârful generaţiei. Am mai mult de 10 ani de când antrenez. Merg spre 300 de meciuri în Liga 1. Am antrenat CFR şi FCSB. Am un titlu câştigat. Am acumulat o anumită experienţă care te ajută. Te gândeşti că echipa naţională are un selecţioner puternic. Poate într-o zi”, a declarat Edi Iordănescu pentru sport.ro.

Recomandări
  • FRF, negocieri cu 3 antrenori
  • Anunţul făcut de Mihai Stoichiţă

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și