Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj ferm: „Atunci va fi capăt de linie pentru mine la echipa naţională!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2022, 13:46

Edi Iordănescu, mesaj ferm: „Atunci va fi capăt de linie pentru mine la echipa naţională!

Edi Iordănescu, România

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al echipei naţionale / Profimedia

  • Edi Iordănescu a anunţat când va pleca de la echipa naţională
  • Mesajul ferm transmis de selecţioner

Edi Iordănescu a anunţat când va pleca de la echipa naţională. Selecţionerul a transmis că va fi înlocuit dacă România nu se va califica la EURO 2024. Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra sunt adversarele „tricolorilor” în preliminarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pot să spun că am încredere că echipa națională are șansa ei, una importantă, de a merge la un turneu final. Este o grupă echilibrată, este o grupă semnificativ mai de preferat decât altele, care arătau groaznic pentru noi.

Edi Iordănescu a anunţat când va pleca de la echipa naţională

Avem o Elveție care e familiarizată cu turneele finale din ultima perioadă. Este o echipă consolidată, calculele hârtiei o arată favorită la câștigarea grupei. Asta nu înseamnă că nu ne vom juca șansa.

Pentru mine, această prezență la turneul final este obligatorie, dacă nu va fi capăt de linie prezența mea pe banca naționalei. Nu vreau să fac paralele între cele două grupe (n.r. – între grupa de Liga Națiunilor și cea a preliminariilor pentru EURO 2024). Nu putem scoate din calculele calificării nici Kosovo, nici Belarus, cu atât mai puțin Israel, am văzut ceea ce s-a întâmplat ieri. (n.r. – campioana Israelului, Maccabi Haifa, a învins Juventus cu 2-0, în Liga Campionilor). Fiecare echipă are șansa ei.

Edi Iordănescu: „Lucrurile nu sunt imposibile în fotbal!”

Este foarte important pentru jucătorii noștri să aibă continuitate la cluburi, să se impună, și când vin la echipa națională să vină cu încredere. Dacă ne raportăm la acțiunea din septembrie, semnalele sunt bune. Este un nivel sub care nu avem voie să mai coborâm. Dacă la acțiunea din noiembrie vom arăta din nou un plus, înseamnă că suntem pe drumul corect. În fotbal lucrurile nu sunt imposibile.

Reclamă

Trebuie să încercăm să ridicăm nivelul și să mergem la Campionatul European. Dacă nu vom fi prezenți la European, cu siguranță că în fața dumneavoastră veți avea pe altcineva”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gică Popescu

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gică Popescu, după ce „Baciul” a cerut ca generaţia actuală să fie dată uitării, în situaţia în care va rata calificarea la EURO 2024.

Fostul căpitan al Barcelonei cere o echipă în care să riscăm cu jucătorii care au dus România la Europenele U21, în 2019 şi 2021.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu tot respectul, nu aş vrea să comentez ce se întâmplă în spaţiul public. Eu reprezint echipa naţională, e a noastră. Eu respect astfel de opinii, fiecare are dreptul la cuvânt, dar nu atunci când se iese din sfera bunului simţ. Eu sunt plătit să duc echipa la EURO 2024.

De multe ori ni s-au părut lucruri accesibile care au devenit pe drum inaccesibile. Să dea Dumnezeu ca prin jocul şi rezultatele noastre să ajungem la EURO 2024! Eu nu pot descalifica nicio echipă.

Fiecare echipă are şansa ei de a merge mai departe. Campioana Israelului a avut ieri 4 internaţional la nivelul echipei de start şi încă doi care au intrat pe parcurs, în victoria cu Juventus”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 17 apr., 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 16 apr., 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie