Închide meniul
Video

Edi Iordănescu a anunțat ce tactică va aborda România: „Orice alt detaliu, gen estetică, e un lux!” Pe ce va miza noul selecționer

Reclamă

Publicat: 16 februarie 2022, 9:45

Răzvan Burleanu a stabilit când se îi va decide viitorul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu / Hepta

Iordănescu a anunțat că nu este interesat de estetica jocului și că va miza doar pe rezultat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Voi merge mult pe ceea ce înseamnă rezultat, va prima rezultatul, vom încerca să fim practici și pragmatici. Orice alt detaliu, gen estetică, e un lux. Atunci când rezultatele vor fi cele pe care le așteptăm, vom avea o altă stare de spirit, se va crea o altă emulație, altă încredere.

În momentul de față va prima doar rezultatul și să demonstrăm, la jocuri, că dăm totul, să arătăm forță de grup. Sper ca măcar să reușim să facem suporterii noștri să plece acasă mulțumiți, că au avut în față o echipa națională care a dat totul pentru ziua respectivă și pentru rezultat.

Cred că rolul meu este să găsesc soluțiile, să confrunt realitatea și nu să mă mint singur”, a declarat Edi Iordănescu într-un interviu pentru AntenaSport.

Citește și:

Edi Iordănescu: „Să reînviem spiritul, ăla, de patriotism!”

Edi Iordănescu speră să reușească să schimbe mentalitatea jucătorilor și să reînvie spiritul de patriotism.

Reclamă

„Să nu mai venim și să acceptăm o înfrângere atât de ușor, să ne urcăm în avion și să plecăm la club. Trebuie să arătăm că ne pasă, să suferim, să fim conștienți că reprezentăm românii și România.

Să reînviem spiritul, ăla, de patriotism. Nu sunt clișee, cred în lucrurile astea. Doar dacă simți cu adevărat ceea ce trebuie, atunci ești dispus să dai ceea ce trebuie pe teren”, a mai spus Edi Iordănescu, într-un interviu acordat AntenaSport.

Interviu Edi Iordănescu – miercuri, ora 10:30, pe www.as.ro/live

Interviul cu Edi Iordănescu va fi difuzat miercuri, de la 10:30, în cadrul unei ediții speciale AS.ro LIVE, pe www.as.ro/live. Emisiunea va putea fi urmărită și pe toate platformele de socializare AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Meciurile ”tricolorilor” revin la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și