Închide meniul

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru România – Irlanda de Nord! Trei jucători, OUT

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2024, 12:23

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru România – Irlanda de Nord! Trei jucători, OUT

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru România - Irlanda de Nord

Edi Iordănescu, în timpul imnului României / Profimedia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru duelul amical dintre România şi Irlanda de Nord, duel care se va disputa în această seară, de la ora 21:45, şi va fi în format live text, pe AS.ro. Trei jucători au fost lăsaţi în afara lotului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marţi, România va disputa un alt duel amical. „Tricolorii” se vor duela cu Columbia, de la ora 21:45, la Madrid, iar meciul va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru România – Irlanda de Nord

Marian Aioani, Ionuţ Nedelcearu şi Raul Opruţ au fost lăsaţi în afara lotului pentru duelul amical cu Irlanda de Nord, de pe Arena Naţională. Nedelcearu se recuperează, fiind accidentat după ultimul meci disputat la Palermo.

Nedelcearu ar putea reveni în lotul echipei naţionale pentru duelul cu Columbia, care va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Marian Aioani, care nu a prins niciun minut la echipa naţională până acum, a fost lăsat în afara lotului de către Edi Iordănescu. Selecţionerul a mizat pe trei portari pentru duelul de pe Arena Naţională, Horaţiu Moldovan, Florin Niţă şi Ştefan Târnovanu.

Reclamă

Echipele probabile pentru România – Irlanda de Nord:

România: Moldovan – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Opruț – R. Marin, Olaru, Stanciu – Man, Alibec, Fl. Coman
Rezerve: Fl. Niță, Târnovanu, Manea, Mogoș, Ad. Rus, Racovițan, Sorescu, M. Marin, Cicâldău, Moruțan, Șut, Mihăilă, Ianis Hagi, Drăguș, Pușcaș, Fl. Tănase
Selecționer: Edward Iordănescu

Irlanda de Nord: Peacock Farrell – Bradley, Toal, McNair, Brown – Isaac Price, Shea Charles, Saville, Jordan Thompson – Dion Charles, Josh Magennis
Selecționer: Michael O’Neill

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, avertisment pentru Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan înainte de EURO 2024

Edi Iordănescu a transmis un avertisment pentru Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan cu trei luni înainte de EURO 2024. Selecţionerul României a ţinut să anunţe că lotul pentru turneul final nu este finalizat şi că jucătorii care nu prind minute la echipele de club riscă să fie lăsaţi acasă.

Lui Ianis Hagi i se termina împrumutul la Deportivo Alaves, dar într-un interviu acordat ziarului Marca din Madrid a spus că îşi doreşte să rămână în Spania. Dacă Ianis a mai prins minute, Moldovan n-a jucat niciunul la Atletico.

„Este o provocare pentru mine, e un semnal de alarmă pentru noi toţi! Ei trebuie să facă eforturi ca să se impună. E o provocare ca ei să dea totul, ca în aceste puţine zile rămase până la turneul final să încerce să ia cât mai multe minute jucate şi să se impună!

Acum, ca să vorbim de o selecţie finală e prematur. Este şi această acţiune care ne va răspunde şi la alte întrebări. Vom trage linie la final şi vom lua deciziile cele mai pragmatice şi practice în acelaşi timp.

Nu pot să gândesc cu sufletul, decât cu mintea şi nu putem să mergem numeric aşa cum mi-aş fi dorit. Trebuie să fim 23, trebuie să fim cât mai acoperiţi pentru turneul final„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și