Închide meniul

Edi Iordănescu a dat detalii despre contractul semnat cu FRF: „La locul al patrulea încetează unilateral!”

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 23:23 / Actualizat: 17 februarie 2022, 2:19

Reclamă
Edi Iordănescu a dat detalii despre contractul semnat cu FRF: „La locul al patrulea încetează unilateral!

Reacţia lui Edi Iordănescu după retragerea lui Alin Toşca de la naţionala României

Captură Facebook FRF

Edi Iordănescu a dezvăluit că, în cazul în care România va termina pe ultimul loc în Liga Naţiunilor, contractul său se va încheia unilateral. Obiectivul principal al lui Edi Iordănescu este calificarea naţionalei României la EURO 2024, însă trebuie să obţină o clasare cât mai bună şi în Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La locul al patrulea încetează unilateral contractul. Vreau să explic. Liga Naţiunilor are un rol, e mai important decât pare, te poate ajuta pentru EURO. Am văzut toate echipele. Mărturisesc că atunci când a venit oferta federaţiei, noaptea vedeam adversarii să ştiu în ce mă bag. La meciurile amicale e o perioadă de integrare, de cum interacţionăm, vor fi discuţii tactice, ei să se obişnuiască. În amicale contează rezultatul, dar ne asumăm şi riscuri, că vor fi lucruri pe care le vom încerca, le vom verifica. 

Apoi în Liga Naţiunilor, cu primele două meciuri în deplasare. Ce pot spune e că, deşi vom ţinti primul loc, acesta va fi obiectivul şi sunt realist când spun asta, suntem în gardă şi nu cred că întâmplător am fost plasaţi în această urnă valorică şi să avem aceşti adversari. Cred că putem creşte, avem talent, cred în naţională, dar spun de acum: pregătiţi-vă de jocuri de foc cu de toate”, a spus Edi Iordănescu la telekomsport.ro.

Edi Iordănescu a anunțat ce tactică va aborda România

Iordănescu a anunțat că nu este interesat de estetica jocului și că va miza doar pe rezultat.

„Voi merge mult pe ceea ce înseamnă rezultat, va prima rezultatul, vom încerca să fim practici și pragmatici. Orice alt detaliu, gen estetică, e un lux. Atunci când rezultatele vor fi cele pe care le așteptăm, vom avea o altă stare de spirit, se va crea o altă emulație, altă încredere.

Reclamă

În momentul de față va prima doar rezultatul și să demonstrăm, la jocuri, că dăm totul, să arătăm forță de grup. Sper ca măcar să reușim să facem suporterii noștri să plece acasă mulțumiți, că au avut în față o echipa națională care a dat totul pentru ziua respectivă și pentru rezultat.

Cred că rolul meu este să găsesc soluțiile, să confrunt realitatea și nu să mă mint singur”, a declarat Edi Iordănescu într-un interviu pentru AntenaSport.

Meciurile ”tricolorilor” revin la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și