Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu a dezvăluit ce discuţie a avut cu Gigi Becali, în momentul în care l-a vrut pe Pintilii secund la naţională: „Mi-a spus asta! Mi-a dat nişte argumente concrete”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 23:41

Edi Iordănescu a dezvăluit ce discuţie a avut cu Gigi Becali, în momentul în care l-a vrut pe Pintilii secund la naţională: „Mi-a spus asta! Mi-a dat nişte argumente concrete

Edi Iordănescu, dezvăluiri despre Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, ce discuţie a avut cu Gigi Becali în momentul în care l-a vrut pe Mihai Pintilii lângă el, pentru a duce naţionala la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a dezvăluit ce discuţie a avut cu Gigi Becali despre Pintilii

A fost o discuţie în care i-am spus că îl iau în calcul pe Pintii şi că îl am pe lista ca şi antrenor secund. Mi-a spus că îşi doreşte foarte mult să îl aibă la club, că în momentul de faţă are nevoie foarte mare, că nu îl pot lasă pentru acea perioadă. Mi-a dat nişte argumente concrete, mi-a spus că e nevoie în activitatea zilnic. Mai mult decât atât, subliniez faptul că Pintii avea şi un dezavantaj, urmează în iunie să aibă licenţă.

Din păcate, a ieşit din calcule, dar asta nu înseamnă că nu am încredere foarte mare în el şi în viitorul lui. Sunt sigur că poate să ajungă un antrenor foarte bun şi, de ce nu, poate în viitor să mai colaboram„, a spus Edi Iordănescu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Mihai Pintilii a decis să rămână la FCSB

Chiar dacă propunerea a fost una măgulitoare, Mihai Pintilii a decis să continue la FCSB. Mihai Pintilii a fost varianta lui Edi Iordănescu pentru postul de secund la națională. Chiar dacă l-a sunat și i-a propus să vină lângă el la națională, Edi Iordănescu s-a lovit de un refuz din partea lui Pintilii.

Eu în acte sunt delegat la FCSB! Aici sunt, am ales drumul acesta și merg până la capăt. Clubul acesta mi-a dat tot ce mi-am dorit eu și mi-a făcut un nume în fotbal. Și aici poate să fie un pas înainte. Îi mulțumesc lui Edi pentru că m-a sunat și mi-a propus, dar sunt aici și mă bucur că sunt în fața dumneavoastră.

Reclamă

Cum a zis și MM, mult a contat emisiunea în care a făcut niște declarații și a contat mult. Chiar m-am emoționat, eram cu familia. Nu garantează nimeni că o să fiu antrenor bun și că o să conduc clubul acesta”, a spus Mihai Pintilii în cadrul unei conferințe de presă.

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă.

Antena 1, noua casă a echipei naţionale a României

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă 4 / 0/3

Prin intermediul Nations League, trei echipe primesc direct biletele pentru EURO 2024. Alte 12 reprezentative se vor califica într-un play-off şi se vor lupta pentru ultimele trei locuri libere la turneul final.

Programul României din Nations League

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și