Închide meniul

Edi Iordănescu a dezvăluit obiectivul echipei naționale de la EURO 2024: „Trebuie să ne calificăm în optimi”

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 15:46

Reclamă
Edi Iordănescu a dezvăluit obiectivul echipei naționale de la EURO 2024: Trebuie să ne calificăm în optimi”

Edi Iordănescu a dezvăluit obiectivul echipei naționale de la EURO 2024

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Edi Iordănescu a dezvăluit obiectivul echipei naționale de la EURO 2024. Selecționerul României a vorbit despre Campionatul European care va avea loc în Germania, în vara viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va face parte din grupa E a turneului final, alături de Belgia, Slovacia, dar și de câștigătoarea play-off-ului B (acolo se vor lupta pentru calificare Bosnia, Israel, Ucraina și Islanda).

Edi Iordănescu a dezvăluit obiectivul echipei naționale de la EURO 2024. Mesajul selecționerului

În cadrul unui interviu oferit pentru Federația Română de Fotbal, Edi Iordănescu a dezvăluit faptul că obiectivul echipei naționale este să iasă din grupa de la turneul final.

De asemenea, acesta le-a oferit și un sfat „tricolorilor”. Selecționerul a transmis că jucătorii trebuie să muncească mult mai mult pentru a putea să își reprezinte țara la EURO 2024

„Nivelul competiției ne obligă să mergem pregătiți. Va fi foarte greu să ridicăm nivelul echipei naționale dacă băieții nu vin cu jocuri în picioare. Adversarii au jucători care joacă constant la cel mai bun nivel. Va fi o provocare căreia trebuie să îi facem față.

Reclamă

Pregătirile pentru EURO au început din clipa în care ne-am aflat adversarii. Pentru multă lume parte că mai este timp până la turneu, dar sunt foarte multe lucruri de pregătit. Am reușit o performanță, au fost sentimente firești, dar de acum trebuie să spunem stop. De acum, focusul nostru trebuie să meargă în altă zonă.

Pregătirea grupului de jucători trebuie să fie la capacitate maximă. Munca lor trebuie să meargă la nivelul următor. Trebuie să dea totul la fiecare antrenament, să se impună la cluburi. Trebuie să reprezinte România și individual”

Dezamăgirea lui Edi Iordănescu

Totodată, selecționerul echipei naționale s-a arătat dezamăgit de faptul că o parte a jucătorilor care au adus calificarea la EURO nu au reușit să se impună la echipa de club nici după performanța reușită alături de echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

„Mare mi-a fost dezamăgirea când am văzut că și după această calificare o parte din jucătorii noștri nu joacă la echipele de club. Ei știu totuși că îi susțin total, dar trebuie să vină pregătiți 100% pentru acțiunea din martie.

Obiectivul trebuie să fie calificarea în optimi. Trebuie să ne demonstrăm că putem mai mult, nu doar o simplă prezență la european. Nu înseamnă totuși că acest lucru este unul facil. Din punctul meu de vedere băieții trebuie să înțeleagă că încrederea mea este totală.

Totuși, ei trebuie să înțeleagă că de acum trebuie să trecem la un alt nivel. Din prima clipă am spus că vom fi la EURO, dar de acum responsabilitatea trebuie să fie una comună, pentru a ieși din grupe. Trebuie să pregătim cât mai bine europeanul”, a spus Edi Iordănescu, în cadrul unui interviu pentru frf.tv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și