Închide meniul

Edi Iordănescu a egalat un record negativ vechi de 55 de ani, după România – Grecia 0-1! Noul selecționer a oferit replica serii: “Nu pot fabrica jucători, nu-i pot scoate din joben!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 martie 2022, 23:32

Edi Iordănescu a egalat un record negativ vechi de 55 de ani, după România – Grecia 0-1! Noul selecționer a oferit replica serii: “Nu pot fabrica jucători, nu-i pot scoate din joben!”

România - Grecia 0-1. Edi Iordănescu, debut ratat

Profimedia

Edi Iordănescu a egalat un record negativ vechi de 55 de ani, după România – Grecia 0-1

Edi Iordănescu a pierdut primul său meci la cârma naționalei. România a fost învinsă de Grecia, scor 0-1, într-o partidă de pregătire disputată pe stadionul Steaua. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma rezultatului din această seară, Iordănescu Jr. a egalat un record negativ care data de 55 de ani. Mai precis, tehnicianul de 43 de ani a devenit primul selecționer al “tricolorilor” care pierde meciul de debut, pe teren propriu, după Angelo Niculescu, în 1967.

La finalul partidei din Ghencea, Edi Iordănescu a vorbit despre lotul actual al naționalei României și despre campania precedentă a “tricolorilor”, condusă de Mirel Rădoi.

România – Grecia 0-1. Iordănescu Jr, anunț ferm după debutul ratat pe banca naționalei: „Nu pot fabrica jucători!”

Noul selecționer a avut un răspuns ferm, spunând că “nu pot fabrica jucători”.

“Campania lui Mirel a părut cu foarte multe căutări. Am mers în linii mari pe același nucleu, avem pretenții, suntem realiști. Sper să nu avem surprize negative în continuare.

Reclamă

Nu pot fabrica jucători, asta e clar. Nu-i pot scoate din joben. Ăștia sunt, am încredere în ei.  Este de muncă, sunt pregătit pentru asta.”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

România – Grecia 0-1 | Edi Iordănescu, încrezător după debutul ratat la echipa națională

„Voca mea e deja de două trei zile așa, încerc să o gestionez. A fost frig. M-am implicat în antrenamente cât am putut de bine. Ne-a întrebat de situația noastră, avem multe probleme, mi-e frică să nu agraveze. Patru sunt izolați. Rațiu azi nu a făcut antrenament cu echipa. Așteptăm, ne-am și testat, așteptăm să primit testele. Nu speram la primul joc să se întâmple așa ceva.

În primul rând, e un test foarte util. Programul ne-a dat peste cap procesul de pregătire. Îmi doream un test cu o echipă de nivelul Greciei. Apreciez nivelul Greciei. Sigur, ne-am dorit un rezultat bun. Au fost lucruri care n-au funcționat. Pentru mine a fost un test util. Sunt suficiente concluzii. Prima, avem cu adevărat de muncă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am intrat cu tonsulul potrivit. Am intrat și cu puțin trac. Am creat situații când am accelerat. Am avut și ocazia lui Mitriță. Au fost anumite discuții la pauză. Am încercat să-i stimulez, repriza a doua a fost mai apropiată de ceea ce ne dorim. Cu puțină șansă puteam să marcăm și să luăm un rezultat pozitiv astăzi.

Banca, cei care au intrat, au făcut-o destul de bine. Am încredere în grupul ăsta, eu sunt cel care i-a adus aici. Cu acest joc, cu meciul din Israel, o să tragem linie și o să avem o anumită analiză. Sper să producem rezultate.

Și pentru mine e un moment special. Sunt extrem de stabil din punct de vedere al încrederii, al entuziasmnului. Am 12 ani în spate de meserie. Trebuie să fiu analitic și realist. Am încredere în jucători.

Dacă sunt lucruri negative, sunt. Încercăm să le corectăm. Sper ca atunci când începem jocurile oficiale să arătăm mai bine”, a spus Edi Iordănescu, potrivit sport.ro.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și