Închide meniul

România – Grecia 0-1. Edi Iordănescu, start ratat pe banca naționalei! Înfrângere la limită în Ghencea. Octavian Popescu și Radu Drăgușin au debutat la prima reprezentativă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2022, 18:50 / Actualizat: 25 martie 2022, 22:12

România – Grecia 0-1. Edi Iordănescu, start ratat pe banca naționalei! Înfrângere la limită în Ghencea. Octavian Popescu și Radu Drăgușin au debutat la prima reprezentativă

România - Grecia 0-1. Edi Iordănescu, debut cu stângul pe banca echipei naționale

Hepta

FLUIER FINAL. România – Grecia 0-1. Debut cu stângul pentru Edi Iordănescu la cârma naționalei. Bouchalakis a înscris unicul gol al partidei din Ghencea, în minutul 39. Octavian Popescu (FCSB) și Radu Drăgușin (Salernitana) au debutat pentru naționala mare în duelul din această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 88. Radu Drăgușin, debut la naționala României! Tânărul fundaș a fost introdus de Edi Iordănescu în locul lui Adrian Rus.

Min 75. Încă două schimbări făcute de Edi Iordănescu. Ies Mario Camora și Mihai Bordeianu, iar în locul lor intră Alin Toșca și Valentin Mihăilă.

Min 72. Adrian Rus, din nou aproape de gol! Fundașul nostru finalizează din nou cu capul, dar de această dată intervine portarul grec.

Min 70. Ce ocazie pentru România! Adrian Rus reia cu capul, dar mingea lovește bara.

Reclamă

Min 61. Octavian Popescu, Florin Tănase și Andrei Ivan sunt aruncați în luptă de Edi Iordănescu. Au ieșit Alex Mitriță, George Pușcaș și Alex Maxim. Popescu se află la debutul pentru naționala mare.

Min 56. România pornește un atac promițător către poarta Greciei. Faza este încheiată cu șutul lui Răzvan Marin, mult peste poartă.

Update 21:19. A început repriza a doua!

Reclamă 4 / 0/3

PAUZĂ. România este condusă cu 1-0 pe Ghencea, după primele 45 de minute.


Min 39. GOL Grecia! Bouchalakis deschide scorul în Ghencea, cu o lovitură de cap. Rota a fost omul cu centrarea. Este primul gol marcat de jucătorul de 28 de ani pentru naționala sa.

Min 30. Pelkas, aproape de gol! Atacantul Greciei trimite un șut pe lângă poartă.

Min 22: Fază incredibilă la poartă României! Un grec înscrisese în poarta României cu câlcâiul, dar arbitrii au revenit asupra fazei, deși nu există VAR pe stadion, și au anulat golul grecilor.

Min 17. Alex Mitriță păcălește defensiva elenă și finalizează cu un șut puternic, la colțul lung, cu piciorul stâng. Mingea trece însă puțin pe lângă poartă.

Min 10. Grecia dă replica. Șutul lui Pelkas este însă slab, iar Florin Niță reține fără probleme.

INFO: La meciul din Ghencea sunt prezenți atât fanii de la Steaua, cât și cei de la FCSB. Ultrașii au aprins torțe în debutul partidei. Mai multe detalii, AICI.

Reclamă

Min 6. Ocazie mare pentru România! Vlad Chiricheș reia cu capul periculos, pe lângă poartă, după un corner executat foarte bine de Alexandru Cicâldău.

Update 20.15: A început meciul dintre România și Grecia!

Update 20.13: Atmosferă de vis pe stadionul Steaua! Fanii „tricolori” au umplut arena din Ghencea și au cântat împreună imnul național.

Update 20.10: Cele două echipe și-au făcut apariția pe teren. Ne pregătim pentru intonarea imnurilor.

România – Grecia LIVE TEXT. Edi Iordănescu debutează pe banca României în meciul amical cu Grecia, ce se va disputa vineri seară, de la 20:15, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Partida ce se va disputa chiar de ziua Greciei, pe stadionul Ghencea, va fi cea cu numărul 35 dintre cele două echipe. Tricolorii au înregistrat 18 victorii, 10 egaluri şi şase înfrângeri şi au un golaveraj de 70-35, conform frf.ro.

România – Grecia LIVE TEXT | Echipa de start a lui Edi Iordănescu

România: Fl. Niță – Rațiu, Chiricheș, A. Rus, Camora – R. Marin, Bordeianu, – Mitriță, Cicâldău, Al. Maxim – G. Pușcaș
Rezerve: Aioani, Moldovan – Toșca, Drăgușin, Nedelcearu, Sorescu, A. Ivan, Mihăilă, M. Marin, Burcă, Fl. Tănase, Oct. Popescu
Selecționer: Edi Iordănescu

Grecia: Vlachodimos – Rota, Mavropanos, Hatzidiakos, Tsimikas – Mantalos, Slopis, Bouchalakis – Limnios, Glakoumakis, Pelkas
Selecționer: Gustavo Poyet

România – Grecia | Care este cel mai bine acoperit post de la națională?

Edi Iordănescu a fost întrebat care este cel mai bine acoperit post de la naționala României. Selecționerul a avut un răspuns interesant, spunând că postul pe care îl ocupă chiar el este cel mai sigur, la ora actuală.

“Postul de selecționer este cel mai bine acoperit. Am convocat jucători în care am mare încredere. Încercăm să îi ajutăm, pentru că acum avem șansa asta.

E important ca oricare jucător care vine să aducă spirit, valoare… dar cea mai mare valoare este cea din suflet. Sunt jucători care vin din campionate importante.”, a declarat Edi Iordănescu, înainte de România – Grecia.

„Tricolorii” şi-au ales numerele pentru meciul de debut al lui Edi Iorădănescu

„Tricolorii” şi-au ales numerele pentru meciul amical cu Grecia, care se va disputa în această seară, de la ora 20.15, pe Stadionul Steaua. România – Grecia va fi live text pe www.AS.ro.

La primul meci oficial al selecţionerului Edi Iordănescu, Alexandru Maxim va evolua cu numărul 10. Radu Drăguşin va evolua cu numărul 4, în timp ce un alt jucător convocat în premieră, Octavian Popescu, va avea numărul 21.

Ce a decis Edi Iordănescu înaintea debutului pe banca naţionalei României

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu pregătește două sisteme de joc pentru mandatul său. Noul selecționer vrea ca naționala să evolueze în 4-3-3 sau 4-2-3-1. Fiul lui Anghel Iordănescu va testa cele două module de joc în meciurile amicale cu Grecia și Israel.

„După secetă vine belșug. A fost o perioadă de secetă, în ceea ce privește calificările. Acum ar trebui să intrăm într-o altă perioadă, de belșug, cu calificări. Eu cred că avem potențialul ăsta. Să dea Dumnezeu să se întâmple așa„, a spus Edi Iordănescu la AS.ro.

România – Grecia LIVE TEXT | Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

România – Grecia e LIVE TEXT pe www.as.ro, vineri seară, de la ora 20.15.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și