Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu a explicat de ce l-a „uitat” pe bancă pe Ianis Hagi în România – Israel 1-1: „Era o expunere pentru el!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2023, 8:24

Edi Iordănescu a explicat de ce l-a „uitat pe bancă pe Ianis Hagi în România – Israel 1-1: „Era o expunere pentru el!

Edi Iordănescu a explicat de ce l-a "uitat" pe bancă pe Ianis Hagi în România - Israel 1-1

Edi Iordănescu şi Ianis Hagi, pe Arena Naţională / Colaj Profimediaimages

Edi Iordănescu a oferit primele explicaţii după meciul de pe Arena Naţională şi a dezvăluit de ce l-a „uitat” pe bancă pe Ianis Hagi în România – Israel, scor 1-1, în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii au condus la pauză, după golul marcat de Denis Alibec în minutul 27. Gloukh a restabilit egalitatea în startul reprizei secunde (53), moment în care selecţionerul României a schimbat liniile. A introdus pe teren cinci jucători, dar printre fotbaliştii intraţi pe teren nu s-a regăsit şi Ianis Hagi.

Edi Iordănescu a explicat de ce l-a „uitat” pe bancă pe Ianis Hagi în România – Israel 1-1

Valentin Mihăilă, Olimpiu Moruţan, Darius Olaru, George Puşcaş şi Alexandru Cicâldău au fost soluţiile lui Edi Iordănescu, în încercarea de a obţine victoria în faţa celor peste 40.000 de fani. La finalul partidei, selecţionerul a anunţat de ce a decis să nu apeleze şi la fiul lui Gică Hagi.

(Reporter: Ianis fierbea pe bancă, să ne aşteptăm la schimbări pentru meciul următor?) Cu siguranţă pot să fie schimbări. Ianis este alături de noi, nu are multe minute. S-a jucat într-un ritm ridicat. Putea să aducă plus valoare, în acelaşi timp era o expunere şi pentru el.

Vor fi momentele lui, este la un club foarte important în Primera, îşi va lua momente şi acolo şi atunci va veni cu siguranţă cu un alt statut la echipa naţională. Dar este posibil orice, echipa naţională are nevoie de Ianis la forma lui cea mai bună şi sunt sigur că e chestie de timp până va ajunge acolo„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ianis Hagi a avut probleme în startul sezonului şi devenise rezervă la Rangers. S-a transferat la Deportivo Alaves şi e gata de un nou început. Ianis îşi poate face apariţia pe teren în meciul cu Kosovo, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cum arată clasamentul în grupa României, după egalul cu Israel

România rămâne pe locul al doilea în Grupa I din preliminariile EURO 2024, după rezultatul de egalitate înregistrat pe Arena Naţională cu Israel, scor 1-1. Echipa lui Edi Iordănescu a ajuns la 9 puncte după primele 5 meciuri din această campanie de calificare.

„Tricolorii” rămân la un punct în faţa adversarilor de sâmbătă seară de pe Arena Naţională. După meciul cu România, Israel rămâne pe locul 3, cu 8 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Elveţia a remizat în Kosovo, scor 2-2, la fel ca în meciul cu România. Echipa lui Murat Yakin a fost egalată în prelungirile partidei şi rămâne pe primul loc, cu 11 puncte, cu doar două puncte peste România şi trei puncte peste Israel.

Clasament Grupa I

1. Elveţia 11p
2. România 9p
3. Israel 8p
4. Belarus 4p
5. Kosovo 4p
6. Andorra 2p

Nicolae Stanciu avertizează: „Meciul cu Kosovo a devenit vital”

Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României, a oferit primele declaraţii după rezultatul de egalitate al „tricolorilor” din meciul cu Israel. Echipa lui Edi Iordănescu a ajuns la trei remize consecutive în preliminariile EURO 2024.

Am condus, în prima repriză am jucat destul de bine, în a doua am suferit destul de mult. La cum s-a jucat cel puţin în a doua repriză, cred că rezultatul este echitabil. Clasamentul a rămas la fel, ne aşteaptă un meci greu cu Kosovo. Ne doream foarte mult să câştigăm în această seară şi să facem aceşti oameni minunaţi fericiţi. Din păcate nu s-a putut. Trebuie să ne mulţumim cu un egal şi să luptăm până la capăt ca să ajungem la Campionatul European.

Nu ştiu, poate am început să cedăm teren şi involuntar, oarecum să încercăm să apărăm acel 1-0. E un rezultat fragil, toată lumea ştie. Am intrat doar cu gândul să câştigăm. În a doua repriză am început să cedăm teren. Asta este. Un punct este un punct, ne continuăm drumul. Peste 3 zile ne aşteaptă un meci cu Kosovo pe care trebuie să-l câştigăm, dacă vrem să ajungem la EURO.

Normal că e vital! A devenit vital meciul cu Kosovo, nu îţi mai permiţi paşi greşiţi. Dacă nu câştigăm cu Kosovo, jocul rezultatelor poate să te ducă pe locul 3″, a declarat Nicolae Stanciu pentru AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și