Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu avertizează după România – Israel 1-1: „Meciul cu Kosovo a devenit vital”

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2023, 0:02

Reclamă
Nicolae Stanciu avertizează după România – Israel 1-1: „Meciul cu Kosovo a devenit vital

Nicolae Stanciu avertizează după România - Israel 1-1

Nicolae Stanciu, după România - Israel 1-1 / Antena Sport

Nicolae Stanciu avertizează după România – Israel 1-1. „Tricolorii” au remizat în meciul de pe teren propriu din etapa a cincea a preliminariilor EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a deschis scorul în minutul 27 al partidei de pe Arena Naţională, în timp ce oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 53, prin Oscar Gloukh, tânărul de 19 ani care evoluează la Red Bull Salzburg.

Nicolae Stanciu avertizează după România – Israel 1-1

Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României, a oferit primele declaraţii după rezultatul de egalitate al „tricolorilor” din meciul cu Israel. Echipa lui Edi Iordănescu a ajuns la trei remize consecutive în preliminariile EURO 2024.

Stanciu a declarat că meciul de marţi cu Kosovo, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45, a devenit vital. România se află în continuare pe locul 2 în Grupa I, cu 9 puncte, la un singur punct deasupra locului 3, Israel.

„Am condus, în prima repriză am jucat destul de bine, în a doua am suferit destul de mult. La cum s-a jucat cel puţin în a doua repriză, cred că rezultatul este echitabil. Clasamentul a rămas la fel, ne aşteaptă un meci greu cu Kosovo. Ne doream foarte mult să câştigăm în această seară şi să facem aceşti oameni minunaţi fericiţi. Din păcate nu s-a putut. Trebuie să ne mulţumim cu un egal şi să luptăm până la capăt ca să ajungem la Campionatul European.

Reclamă

Nu ştiu, poate am început să cedăm teren şi involuntar, oarecum să încercăm să apărăm acel 1-0. E un rezultat fragil, toată lumea ştie. Am intrat doar cu gândul să câştigăm. În a doua repriză am început să cedăm teren. Asta este. Un punct este un punct, ne continuăm drumul. Peste 3 zile ne aşteaptă un meci cu Kosovo pe care trebuie să-l câştigăm, dacă vrem să ajungem la EURO.

Normal că e vital! A devenit vital meciul cu Kosovo, nu îţi mai permiţi paşi greşiţi. Dacă nu câştigăm cu Kosovo, jocul rezultatelor poate să te ducă pe locul 3″, a declarat Nicolae Stanciu pentru AS.ro.

Clasamentul din grupa României din preliminariile EURO 2024

Echipe de start România – Israel

Reclamă 4 / 0/3

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 6. M. Marin, 18. R. Marin, 10. Nicolae Stanciu – 20. Coman, 7. Alibec, 23. Sorescu

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Rațiu, 5. Screciu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. Hagi, 17. Rus, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Camora

Israel: Glazer – Dasa, Vitor, Goldberd, R.Revivo – Dor Peretz, Lavi, Gloukh – Solomon, Turgeman, Kinda

Selecționer: Alon Hazan

Rezerve: Daniel Peretz, Gerafi, Davidzada, Yehezkel, Lemkin, Abu Fani, Haziza, M. Jaber, Weissman, Baribo, David

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și