Închide meniul

Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF, înainte de EURO 2024! Meciurile din play-off, afectate

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 19:05

Reclamă
Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF, înainte de EURO 2024! Meciurile din play-off, afectate

Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF

Edi Iordănescu, în timpul imnului României / Hepta

Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF, înainte de EURO 2024! Selecţionerul României pregăteşte deja planul de atac pentru turneul final organizat de Germania. Chiar dacă România îşi va afla adversarele sâmbătă, atunci când va avea loc tragerea la sorţi, Edi Iordănescu vrea să se asigure de pe acum că planul de pregătire al meciurilor de la EURO este perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la Campionatul European după o pauză de 8 ani. „Tricolorii” au încheiat pe primul loc grupa de calificare, fără înfrângere.

Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF, înainte de EURO 2024!

Potrivit gsp.ro, Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF ca meciurile din play-off-ul Ligii 1 să se încheie cu o săptămână mai devreme. Ultima etapă ar fi trebuit să se dispute în ultimul weekend din luna mai, dar selecţionerul îşi doreşte ca aceste meciuri să se dispute cu o săptămână mai devreme.

Potrivit sursei mai sus menţionate, FRF a dat curs solicitării şi urmează ca, împreună cu LPF şi deţinătorii de drepturi, să se găsească o soluţie pentru a-i îndeplini dorinţa lui Edi Iordănescu. Varianta cea mai probabilă este ca o etapă din play-off să fie intermediară.

Chiar dacă ultima etapă din play-off se va încheia în weekendul 18-19 mai 2024, selecţionerul nu se va putea baza pe toţi jucătorii, deoarece până pe 2 iunie se vor disputa barajele de menţinere/promovare în Liga 1 şi pentru ultimul loc din Conference League.

Reclamă

„Ce le transmiteți contestatarilor lui Edi?” Anghel Iordănescu a răspuns într-un mod aparte

„Ce le transmiteți contestatarilor lui Edi?” Anghel Iordănescu a oferit un răspuns senzațional la această întrebare. Fostul selecționer al echipei naționale a vorbit despre persoanele care l-au „desființat” pe fiul său, în timpul acestei campanii de calificare.

România și-a câștigat grupa de calificare la EURO 2024 după partida cu Elveția, care s-a încheiat cu scorul de 1-0, în favoarea „tricolorilor”. Partida s-a jucat pe Arena Națională și a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

După calificarea echipei naționale la Campionatul European din 2024, Edi Iordănescu a demonstrat faptul că este un selecționer bun și i-a dus pe „tricolori” la un turneu final, după o pauză de 8 ani.

Reclamă 4 / 0/3

După calificare, Anghel Iordănescu, care a dus România la ultimul turneu final, a fost rugat să le transmită un mesaj oamenilor care l-au contestat pe fiul său. Reacția acestuia a fost una de senzație, demnă de un om deosebit de profesionist.

„(n.r. Ce le transmiteți contestatarilor lui Edi?) Sănătate multă și tot ce-și doresc, să ne bucurăm împreună de echipa națională și să ne bucurăm împreună, pentru că echipa națională ne-a deschis sărbătorile mai devreme”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și