Închide meniul

Edi Iordănescu a fost sunat de Gică Hagi: „Nu cred că asta a influenţat supărarea lui”

Alex Masgras Publicat: 28 iunie 2023, 13:16

Reclamă
Edi Iordănescu a fost sunat de Gică Hagi: „Nu cred că asta a influenţat supărarea lui

Edi Iordănescu a fost sunat de Gică Hagi

Colaj Gică Hagi şi Edi Iordănescu / Hepta

Edi Iordănescu a fost sunat de Gică Hagi. Selecţionerul României a dezvăluit că Hagi l-a sunat în urmă cu câteva zile, la trei luni distanţă de la criticile antrenorului de la Farul Constanţa la adresa selecţionerului pentru faptul că nu l-a inclus pe Ianis Hagi pe lista preliminară a meciurilor cu Andorra şi Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna iunie, România a disputat două meciuri în deplasare, în Kosovo (0-0) şi Elveţia (2-2), iar Ianis Hagi a fost convocat şi a evoluat în ambele partide.

Edi Iordănescu a fost sunat de Gică Hagi: „Nu cred că asta a influenţat supărarea lui”

La trei luni distanţă de când Gică Hagi l-a criticat fără menajamente pe Edi Iordănescu, selecţionerul României a dezvăluit că a fost sunat de fostul număr 10 al „tricolorilor”.

„Am vorbit cu el (n.r. cu Gică Hagi) acum câteva zile. El a fost cel care m-a apelat. Nu cred că a spus că nu am vorbit niciodată de când am preluat naționala, pentru că am vorbit, dar e adevărat că era o perioadă destul de mare de timp de când vorbisem ultima dată. Nu cred că asta a influențat supărarea lui Gică. I-am spus că îmi asum ce am făcut și că consider că decizia pe care am luat-o a fost ok.

Jucătorii au nevoie de vocea lui Gică Hagi, de susținerea lui Gică Hagi și de încrederea lui Gică Hagi, asta ne dă o șansă în plus. Faptul că Gică se supără pe o decizie sau alta, nu îmi doresc și nu am cum să influențez asta”, a declarat Edi Iordănescu potrivit prosport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu i-a luat apărarea lui George Puşcaş, după ce a fost criticat pentru ultimele prestaţii

Edi Iordănescu i-a luat apărarea lui George Puşcaş, după ce a fost criticat pentru ultimele prestaţii. Edi Iordănescu a vorbit despre George Puşcaş, unul dintre cei mai criticaţi jucători de la naţionala României după dubla naţionalei României cu Kosovo şi Elveţia.

Edi Iordănescu e de părere că George Puşcaş poate deveni un om de bază la naţionala României. Mai mult, selecţionerul României a avut un mesaj şi pentru contestatarii atacantului român.

„Ofensiv, e o chestie mai complicată, ai nevoie de repere, de impulsuri. Focusul nostru este pe organizare bună de joc, siguranță defensivă, după care, sigur, încercăm să ne ridicăm și nivelul răspunderii ofensive.

Reclamă 4 / 0/3

Referitor la George, nu este un jucător spectaculos, nu a fost niciodată. Este profilul de jucător, pivot clasic, care se luptă, care încearcă să țină de minge. Este o prezență bună în careu, acceptă lupta, în multe momente este prins cu spatele la poartă, așa este profilul lui.

Cred că are capacitatea să joace la un nivel superior, trebuie să înceapă să joace mai mult la echipa lui de club. Are o oportunitate fantastică în acest sezon, să fie în Serie A.

Luați exemplul meciului cu Finlanda, când efectiv a reușit de unul singur să tragă echipa după el și a fost decisiv, golul respectiv și cele trei puncte. Eu am mare încredere în George și sunt sigur că poate să fie important și eficient pentru echipa națională„, a spus Edi Iordănescu la prosport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și