Închide meniul

Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Răspunsul dat de selecționer înainte de EURO

Alex Ioniță Publicat: 10 mai 2024, 19:17

Reclamă
Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Răspunsul dat de selecționer înainte de EURO

Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită!

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu - FRFTV

Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Jurnaliștii saudiți au dezvăluit că selecționerul echipei naționale este la mare căutare, în campionatul în care face spectacol Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul echipei naționale a atras atenția mai multor cluburi după calificarea României la EURO 2024. Printre acestea se numără și Al-Ahli, formație la care joacă vedete precum Edouard Mendy, Roger Inabez, Franck Kessie sau Roberto Firmino.

Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită!

Potrivit informațiilor oferite de publicația saudită winwin.com, oficialii lui Al Ahli nu sunt mulțumiți de actualul antrenor al echipei și doresc să îl aducă la cârma formației pe Edi Iordănescu.

Dorința acestora vine în contextul în care, în momentul de față, echipa este pe locul al 3-lea în campionatul saudit, la o diferență de 31 de puncte de liderul Al-Hilal.

Pentru a-l convinge pe Edi Iordănescu, șeicii din Arabia Saudită pun pe masă suma de 5 milioane de euro pe sezon. După această ofertă, răspunsul selecționerului nu a întârziat să apară.

Reclamă

Acesta a dat de înțeles că, în momentul de față, nu ia în calcul să plece de la echipa națională și că se gândește doar la EURO 2024.

”M-am bucurat de o colaborare extraordinară cu federaţia, m-am simţit liber tot timpul, am simţit suport. Pentru mine echipa naţională rămâne tot timpul pe primul loc. Sunt dator echipei să duc munca până la capăt, cel puţin până la turneul final.

Suntem în discuţii pentru prelungire. România mereu este pe primul loc în inima mea şi are întâietate”, a spus Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Când va avea loc ultimul test înainte de EURO 2024

Meciul amical dintre România şi Liechtenstein a fost reprogramat! După partidele de pregătire din luna martie cu Irlanda de Nord (1-1) şi Columbia (2-3), „tricolorii” vor avea la dispoziţie alte două meciuri de pregătire înaintea turneului final care va avea loc în Germania.

Bulgaria şi Liechtenstein sunt adversarele României din luna iunie. Ultimul meci, cel cu Liechtenstein, nu se va mai disputa pe 8 iunie, aşa cum fusese programat iniţial, ci pe 7 iunie. Meciul va fi transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Partida România – Liechtenstein, programată iniţial pe 8 iunie, va avea loc mai devreme cu o zi, pe 7 iunie, tot pe stadionul Steaua din Bucureşti. În urma dialogului avut cu reprezentanţii Federaţiei de Fotbal din Liechtenstein, meciul dintre cele două selecţionate a fost devansat pentru o zi”, informează frf.ro.

Astfel, programul „tricolorilor” înainte de plecarea în Germania pentru EURO 2024 este următorul:

  • 4 iunie: România – Bulgaria
  • 7 iunie: România – Liechtenstein

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

  • 17 iunie: România – Ucraina (Munchen, 16:00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)
  • 21 iunie: Slovacia – Ucraina (Dusseldorf, 16:00)
  • 22 iunie: Belgia – România (Koln, 22:00)
  • 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19:00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei din toate cele şase grupe de la EURO 2024.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 LIVE VIDEOPalermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și