Închide meniul

Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2024, 23:21

Reclamă
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024

Edi Iordănescu a făcut anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre negocierile pe care le poartă cu şefii FRF

Edi Iordănescu, selecţionerul României, în timpul unui meci / Profimedia Images

Edi Iordănescu a făcut anunţul momentului despre viitorul său pe banca naţionalei României. Selecţionerul a confirmat negocierile pe care le poartă cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, cu o lună înainte de EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezent la premiera filmului „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, care prezintă detalii din interior despre calificarea României la turneul final, Edi Iordănescu a dezvăluit că îşi doreşte să rămână selecţionerul tricolorilor. A dezvăluit că discuţiile sunt avansate şi că poate ajunge la un acord cu şefii fotbalului românesc.

Edi Iordănescu a făcut anunţul momentului despre viitorul său, cu o lună înainte de EURO 2024

Edi Iordănescu a dezvăluit că oferta de la FRF are prioritate în faţa celorlalte pe care le-a primit. Totuşi, s-a ferit să specifice dacă va continua pe banca naţionalei.

Şi pentru mine sunt momente unice, zona mea de confort este acolo lângă băieţi. Ne aşteaptă un turneu final şi părţile tehnice, în mod special, au fost scoase din acest film. Meritul special al calificării este al echipei. Se strânseseră multă frustrare, ani mulţi de la ultima calificare.

Suntem în proces de pregătire al turneului final, suntem cu piciorul pe acceleraţie. Ne dorim să producem noi momente de bucurie pentru suporterii noştri.

Reclamă

A fost o calificare specială, chiar dacă nu a fost prima, cu siguranţă nici ultima, dar a fost reuşită în condiţii foarte grele. Multă lume nu ne dădea şanse, dar am câştigat grupa şi am terminat neînvinşi.

A fost o familie unită, au fost momente grele, dar împreună le-am reuşit. Va fi infinit mai greu la EURO, acolo sunt cele mai bune echipe. Dar putem să continuăm lucrurile bune.

Edi Iordănescu: „România rămâne în inima mea şi are prioritate!”

Sunt şi foarte mulţi factori externi care ne afectează munca. Sunt foarte multe obligaţii. Pe lângă munca efectivă pe care o fac cu staff-ul meu, încercăm să fim foarte atenţi… acest nucleu a calificat echipa naţională, nu putem să aducem mari schimbări. Aveţi puţină răbdare, nu pot vorbi acum de selecţie. Această echipă a arătat că avem potenţial.

Reclamă 4 / 0/3

M-am bucurat de o colaborare extraordinară cu Federaţia, m-am simţit liber, am simţit suport, încredere. Nu ştiu (n.r. dacă rămâne pe banca naţionalei şi în preliminariile pentru Cupa Mondială). Mulţi au venit la început, alţii pe parcurs, alţii la final. Am promis că o luăm pas cu pas, vreau să fiu atent la toate detaliile. Suntem în discuţii pentru prelungire, nu sunt probleme. Nu pot să mă angrenez în nicio promisiune. România rămâne în inima mea şi are prioritate!„, a declarat Edi Iordănescu în faţa jurnaliştilor.

După EURO 2024, naţionala României începe lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial 2026. Ar fi primul la care ajung tricolorii după 28 de ani de aşteptare.

România va avea meciuri tari şi în Liga Naţiunilor. Se va duela cu Kosovo, Cipru şi învingătoarea dintre Lituania şi Gibraltar.

Când va avea loc ultimul test înainte de EURO 2024

Meciul amical dintre România şi Liechtenstein a fost reprogramat! După partidele de pregătire din luna martie cu Irlanda de Nord (1-1) şi Columbia (2-3), „tricolorii” vor avea la dispoziţie alte două meciuri de pregătire înaintea turneului final care va avea loc în Germania.

Bulgaria şi Liechtenstein sunt adversarele României din luna iunie. Ultimul meci, cel cu Liechtenstein, nu se va mai disputa pe 8 iunie, aşa cum fusese programat iniţial, ci pe 7 iunie. Meciul va fi transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Partida România – Liechtenstein, programată iniţial pe 8 iunie, va avea loc mai devreme cu o zi, pe 7 iunie, tot pe stadionul Steaua din Bucureşti. În urma dialogului avut cu reprezentanţii Federaţiei de Fotbal din Liechtenstein, meciul dintre cele două selecţionate a fost devansat pentru o zi”, informează frf.ro.

Astfel, programul „tricolorilor” înainte de plecarea în Germania pentru EURO 2024 este următorul:

Reclamă

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:32 Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” Vezi toate știrile
Citește și