Închide meniul

Edi Iordănescu a purtat negocierile finale cu Răzvan Burleanu. Când va da răspunsul: „Posibil să vrea un an sabatic”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2024, 13:44

Reclamă
Edi Iordănescu a purtat negocierile finale cu Răzvan Burleanu. Când va da răspunsul: „Posibil să vrea un an sabatic

Edi Iordănescu a purtat negocierile finale cu Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu - Hepta

Edi Iordănescu a purtat negocierile finale cu Răzvan Burleanu și urmează să anunțe dacă va rămâne selecționerul naționalei României. Anunțul a fost făcut chiar de consilierul președintelului FRF, Andrei Vochin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a acceptat una dintre condițiile de bază puse de Edi Iordănescu, un contract pentru o perioadă de patru ani. Șeful fotbalului românesc a fost de acord și cu mai multe clauze financiare.

Edi Iordănescu a purtat negocierile finale cu Răzvan Burleanu

Totuși, Andrei Vochin a anunțat că Iordănescu Jr. ar lua în calcul chiar și un scenariu total neașteptat – să nu mai antreneze, timp de un an, nicio echipă.

Decizia este a lui Edi Iordănescu. Au mai avut o discuţie săptămâna asta. Preşedintele este la finală în seara asta, iar la întoarcere aşteaptă un răspuns ferm de la Edi. Bănuiesc că săptămâna asta.

Trece iulie repede. Meciurile trebuie monitorizate. S-au văzut la Federaţie. Au discutat direct şi Edi Iordănescu i-a spus lui Răzvan Burleanu că îi dă un răspuns săptămâna viitoare.

Reclamă
Reclamă 4

Probabil marţi sau miercuri vom ştii răspunsul. E cariera fiecăruia, şi-o negociază fiecare cum crede de cuviinţă. Şi-a dorit preşedintele un anunţ înainte de turneul final, apoi am intrat în turneul final…

Nu ştiu dacă este vorba numai de bani… Dacă era vorba de bani mergea la Wahda. Sunt mai multe lucruri: un contract pe 4 ani, nişte clauze intermediare, deşi a văzut că acea clauză intermediară cu Liga Naţiunilor n-a fost accesată de Federaţie.

Preşedintele a agreat patru ani, cu bornele respective. Eu cred că Edi Iordănescu nu ştie… cred că e posibil să vrea un an sabatic. El se consumă foarte mult„, a spus consilierul preşedintelui FRF, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Contractul lui Edi Iordănescu cu FRF a expirat imediat după eliminarea naționalei României de la EURO 2024

Edi Iordănescu le-a dat răspunsul final arabilor, după ofertele primite

Edi Iordănescu a primit o ofertă de nu mai puţin de cinci milioane de euro, din partea celor de la Al-Wahda. Conform surselor AntenaSport, tehnicianul a refuzat propunerea venită de la formaţia din Emiratele Arabe Unite.

De asemenea, aceasta nu a fost singura ofertă pe care Edi Iordănescu a refuzat-o, imediat după ce România şi-a încheiat parcursul la EURO 2024.

Refuzurile lui Edi Iordănescu nu înseamnă însă că va continua pe banca naţionalei. După eşecul cu Olanda, din optimile EURO 2024, acesta a dat de înţeles că îşi doreşte să ia o pauză, pentru a dedica timp familiei sale.

„Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, a declarat Edi Iordănescu, după înfrângerea cu Olanda de la EURO 2024.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și