Închide meniul

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce s-a spus că a impus o clauză anti-Mihai Stoichiță în contractul cu FRF. „Mi-am dorit mereu independență!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2022, 17:48

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce s-a spus că a impus o clauză anti-Mihai Stoichiță în contractul cu FRF. „Mi-am dorit mereu independență!

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce s-a spus că a impus o clauză anti-Mihai Stoichiță în contractul cu FRF

Captură AS.ro

În mandatul lui Mirel Rădoi, Mihai Stoichiță a fost surprins oferind indicații jucătorilor de pe margine. Fostul selecționer s-a enervat atunci la culme pe comportamentul lui Stoichiță. Edi Iordănescu a pățit-o și mai rău, la FCSB, cu Gigi Becali!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, despre clauza anti-Mihai Stoichiță

Cu toate acestea, Iordănescu Jr. a dat asigurări că se află în cele mai bune relații cu Mihai Stoichiță, ba chiar a cerut ca directorul tehnic să-i fie cât mai aproape pe timpul mandatului ca selecționer.

„Nu numai că nu am solicitat aşa ceva… sigur că am valori, am principii şi le ştiţi în linii mari. Am mai povestit despre ele. Sigur mi-am dorit mereu o independenţă totală din punct de vedere profesional şi a deciziei. Mai mult decât că nu am solicitat acest lucru, în discuţiile pe care le-am purtat cu domnul Stoichiţă i-am solicitat să fie cât mai aproape de mine, de echipa naţională şi de jucătorii echipei naţionale. Experienţa dânsului, trecutul şi experienţa cu Mirel şi Cosmin, înainte, nu pot fi decât în sprijinul funcţionalităţii activităţii şi ne pot da o şansă în plus pentru performanţă. Dar fiţi siguri că deciziile în aparţin în totalite şi mi le voi asuma”, a spus Edi Iordănescu, la Mogoșoaia.

Mihai Stoichiță risca să fie dat afară de la FRF.

Florin Prunea a fost cel care a spus că, în cazul în care nu ar fi fost numit Edi Iordănescu, directorul tehnic al FRF urma să fie înlăturat. Fostul portar din Generația de Aur e convins că foștii săi coechipieri, Gică Hagi și Dan Petrescu, nu ar fi acceptat ca Stoichiță să rămână la Federație.

Lui Stoichiță i-a trecut glonțul pe la ureche! Hagi dacă venea, Petrescu dacă venea, el nu mai era acolo. Chiar și Boloni! Rădoi a tras un semnal de alarmă și am văzut și noi circul, plus înjurăturile la adresa lui Mutu. Nu știu dacă Burleanu îl dădea afară, dar nu se mai apropia de echipele naționale. Edi să meargă doar pe mâna lui și pe mâna celor pe care îi cunoaște foarte bine și îi vor binele„, a declarat Florin Prunea pentru prosport.ro.

Reclamă

Mihai Stoichiță: „Nu ştiu dacă a cerut Edi o clauză anti-eu”

Edi Iordănescu era liber de contract după despărțirea de FCSB s-a înțeles cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Va prelua postul rămas vacant după ce înțelegerea dintre Mirel Rădoi și FRF s-a încheiat.

În principiu s-au pus la punct toate treburile, iar marţi ar trebui să terminăm cu totul. Lucrurile vor fi limpezi când voi vedea contractul semnat şi ştampilat. Am şi alte treburi, nu să stau doar cu discuţii şi negoceri. Sunt şi alte lucruri de făcut. Pe 27 noiembrie a început totul, atunci cu Gică Hagi. Nu ştiu dacă a cerut Edi o clauză anti-eu, că eu nu am participat la discuţii. Eu spun că marţi se va finaliza totul. Oricare dintre cei de până acum erau buni ca selecţioneri.

Preşedintele a fost în contact cu toţi cei de pe listă. Nu mai are sens să discutăm acum ce nu a mers cu Boloni. Obiectivul este calificarea la EURO. Cred că dacă reuşim calificarea la EURO se va prelungi automat contractul şi pentru Mondiale”, a fost anunțul făcut de Mihai Stoichiță.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și