Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu „a tăiat în carne vie” la națională. Andrei Ivan, pedepsit de selecționer! Mesajul dur transmis jucătorilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2022, 10:11

Edi Iordănescu „a tăiat în carne vie la națională. Andrei Ivan, pedepsit de selecționer! Mesajul dur transmis jucătorilor

Edi Iordănescu a tăiat în carne vie la națională! Andrei Ivan, pedepsit de selecționer

Andrei Ivan, în tricoul naţionalei României / Profimediaimages

Edi Iordănescu a tăiat în carne vie la echipa națională a României și a decis să-i pedepsească pe jucătorii care nu dau totul la prima reprezentativă. „S-a terminat cu indisciplina și cu jumătățile de măsură, la națională„, a fost mesajul transmis de selecționer tricolorilor. Printre cei pedepsiți se numără și Andrei Ivan, cel care a fost exclus și din lotul Universităţii Craiova de către Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu a luat aceeași decizie, ca și Mirel Rădoi, în privința lui Andrei Ivan. Din câte se pare, selecționerul a fost nemulțumit de atitudinea acestuia. În aceeași situație se află și Alexandru Mitriță, dar și alți jucători care nu au mai prins echipa națională, în ultima vreme. Iordănescu și-a asumat decizia de a nu mai chema anumiți jucători și e hotărât să taie în carne vie pentru a avea disciplină la echipa națională.

Edi Iordănescu „a tăiat în carne vie” la națională. Andrei Ivan, vizat de decizia selecţionerului României

La echipa națională vine doar cine ‘arde’ pentru echipa națională! Tot talentul în slujba echipei naționale, zero compromisuri, vine la echipa națională cine ‘arde’ pentru echipa națională. Tot timpul voi prefera un jucător care vine cu tot devotamentul și care e dispus să dea tot ce are mai bun pentru echipa națională, în dauna unui jucător care poate să aibă o experiență suplimentară sau un statut ceva mai consolidat la un anumit moment, dar care nu înțelege ce reprezintă echipa națională”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu, înaintea celor două partide amicale, cu Slovenia și Moldova, care vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Andrei Ivan nu a fost chemat nici măcar după accidentarea de ultimă oră a lui Denis Alibec. În locul atacantului de la Farul a fost convocat Marius Ştefănescu de la Sepsi.

În această seară, staff-ul echipei naționale a mai primit o veste proastă. După Nicușor Bancu și Florin Tănase, încă un jucător dintre cei convocați inițial nu va putea fi prezent la cele două partide din luna noiembrie. Denis Alibec (31 de ani) s-a prezentat azi în cantonament și a acuzat o problemă medicală. Astfel, înainte de a intra în programul echipei, staff-ul medical a decis să evalueze situația. În urma unui consult medical amănunțit s-a constatat că atacantul de la Farul Constanța are o leziune musculară.

Reclamă

Astfel, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Marius Ștefănescu (24 de ani) de la Sepsi OSK. Acesta se va prezenta în cantonamentul de la Mogoșoaia luni dimineață.Staff-ul echipei naționale le urează celor trei jucători accidentați recuperare rapidă și să ne revedem sănătoși în martie, la startul preliminariilor pentru EURO 2024!„, se arată pe frf.ro.

Andrei Ivan, exclus din lot de Mirel Rădoi

Selecționerul a fost criticat de Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, din cauza faptului că nu l-a luat pe Andrei Ivan. Acesta merge însă pe mâna lui Mirel Rădoi, după ce tehnicianul a decis să-l excludă pe atacant din lot.

Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Reclamă 4 / 0/3

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare„, a spus Rădoi, după ce l-a exclus pe Ivan din lot.

Lotul convocat iniţial de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova

FRF a anunțat lotul de jucători convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova, ultima acțiune a echipei naționale în 2022.

Alexandru Pantea, de la FCSB, Antonio Sefer, de la Rapid, Raul Opruț, de la Hermannstadt, și Mihai Popa, de la FC Voluntari, se află la prima convocare!

PORTARI: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 15/2)

Reclamă
Recomandări
  • România va disputa două partide amicale în această lună
  • Edi Iordănescu nu mai acceptă jumătăți de măsură la națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și