Închide meniul

Replica lui Andrei Ivan după ce a fost scos din lot de Mirel Rădoi. Mesaj indirect pentru antrenorul Universității Craiova

Alexandru Ivan Publicat: 13 noiembrie 2022, 13:32

Replica lui Andrei Ivan după ce a fost scos din lot de Mirel Rădoi. Mesaj indirect pentru antrenorul Universității Craiova

Florin Prunea ştie de ce Andrei Ivan nu a fost convocat la naţională

Andrei Ivan, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

  • Andrei Ivan a fost scos din lot de Mirel Rădoi
  • Ce replică a avut pentru antrenorul său

Andrei Ivan i-a dat replica lui Mirel Rădoi, cel care l-a scos din lot la Universitatea Craiova. Vedeta oltenilor a scris pe Instagram un mesaj controversat, după care a șters postarea!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca, Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă nu au fost în lotul Universităţii Craiova, pentru duelul cu Rapid. Toţi cei patru jucători au fost titulari în egalul cu Ocna Mureș din Cupa României, egal ce l-a nemulţumit extrem de tare pe Mirel Rădoi.

Replica lui Andrei Ivan după ce a fost scos din lot de Mirel Rădoi

Ivan i-a răspuns indirect lui Rădoi, printr-un mesaj pe Instagram, unde este urmărit de peste 100.000 de oameni. „Decât să te dai rănit, mai bine arăți că nu te poate doborî!”. După puțin timp, fotbalistul Universității Craiova a șters postarea.

Reclamă
Instagram Andrei Ivan

Cifrele lui Andrei Ivan în acest sezon

Andrei Ivan n-a mai jucat în campionat de la 2-1 cu Petrolul pe 15 octombrie. În total, a adunat 19 apariții pentru olteni în toate competițiile, reușind șapte goluri și un assist.

În sezonul trecut, cu Laurențiu Reghecampf, Andrei Ivan a făcut unul dintre cele mai bune sezoane din carieră: 17 goluri și 11 assist-uri în 40 de meciuri.

Reclamă

Două milioane de euro este cota lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.com.

Basarab Panduru îl susține pe Mirel Rădoi

Panduru l-a lăudat pe Rădoi pentru curajul de a lua atitudine împotriva vedetelor sale.

„Îl felicit pe Rădoi! Văd un antrenor principal care ia decizii și care face ce trebuie. Dacă nu e disciplină, iei decizii. Și înaintea unui meci foarte important! Preferă disciplina în locul rezultatului. Mă refer la faptul că înainte de meci i-a lăsat în afara lotului pe Ivan, Markovic, Hanca și Vînă.

Reclamă 4 / 0/3

Te gândești: „Băi, e nebun? De ce-și pune piedică singur?”. Preferi să faci așa, dar să fie disciplină pe termen lung. Nu lași de la tine mereu și lucrurile se întâmplă cum n-ar trebui. Eu sunt de partea lui, de acord cu el. Face exact ce trebuie să faci. Și dacă pierdea, tot voiam să-l felicit!”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Universitatea Craiova a fost la un pas să o învingă pe Rapid în Giulești și fără cei patru jucători excluși din lot. Oltenii au condus cu 2-0, însă gazdele au reușit revenirea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”