Închide meniul

Edi Iordănescu, avertizat chiar înainte să devină selecționerul României! ”Rezultatele nu pot veni din prima, va fi o muncă dificilă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 13:51

Edi Iordănescu, avertizat chiar înainte să devină selecționerul României! ”Rezultatele nu pot veni din prima, va fi o muncă dificilă”

Edi Iordănescu, avertizat chiar înainte să devină selecționerul României!

Hepta

”Nu am fost surprins foarte tare de decizia lui Rădoi. S-au contactat antrenori cu experiență. Din ce am citit și eu în presă, nu cred că mai vine la națională Laszlo Boloni. În procent foarte mare, selecționer o să fie Edi Iordănescu. Dacă o să fie el, trebuie să fim alături de el, doar așa putem avea succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt sigur că o să apară discuții și oamenii vor spune că ne trebuia un antrenor cu experiență. Va fi o foarte mare responsabilitate pe Edi Iordănescu. Rezultatele nu pot veni din prima, va fi o muncă dificilă. Trebuie să reunoaștem că suferim la nivel de campionat”, a spus Iencsi, citat de digisport.ro.

Edi Iordănescu, noul selecționer al României

Edi Iordănescu este noul selecționer al României. Antrenorul de 43 de ani calcă pe urmele tatălui său, Anghel Iordănescu, și va sta pe banca naționalei tricolore. Tehnicianul care era liber de contract după despărțirea de FCSB s-a înțeles cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Va prelua postul rămas vacant după ce înțelegerea dintre Mirel Rădoi și FRF s-a încheiat.

”Marți semnează! În principiu s-au pus la punct toate treburile, iar marţi ar trebui să terminăm cu totul. Lucrurile vor fi limpezi când voi vedea contractul semnat şi ştampilat. Am şi alte treburi, nu să stau doar cu discuţii şi negoceri. Sunt şi alte lucruri de făcut. Pe 27 noiembrie a început totul, atunci cu Gică Hagi. Nu ştiu dacă a cerut Edi o clauză anti-eu, că eu nu am participat la discuţii. Eu spun că marţi se va finaliza totul. Oricare dintre cei de până acum erau buni ca selecţioneri.

Preşedintele a fost în contact cu toţi cei de pe listă. Nu mai are sens să discutăm acum ce nu a mers cu Boloni. Obiectivul este calificarea la EURO. Cred că dacă reuşim calificarea la EURO se va prelungi automat contractul şi pentru Mondiale”, a fost anunțul făcut de Mihai Stoichiță.

Reclamă

Edi Iordănescu, noul selecționer al României

Edi Iordănescu este cel de-al 44-lea selecționer din istoria naționalei României și va debuta în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie. Primul meci oficial cu el pe bancă va fi cel din startul Nations League, când tricolorii își încearcă forțele, în deplasare, cu reprezentativa Muntenegrului.

Iordănescu, care va avea un salariu lunar de 20.000 de euro, a vrut să se asigure, prin contract, că are decizie totală asupra staff-ului tehnic, a oamenilor cu care va lucra și autoritate deplină asupra selecției de jucători.

Edi Iordănescu va avea un contract pe doi ani și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2024. Dacă naționala României termină pe unul dintre primele două locuri grupa din Nations League, atunci înțelegerea se prelungește automat.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și