Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu, criză de nervi în sediul FRF! De ce „a luat foc” selecționerul: „Nu se putea apropia nimeni de el!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2022, 16:12

Edi Iordănescu, criză de nervi în sediul FRF! De ce „a luat foc selecționerul: „Nu se putea apropia nimeni de el!

Edi Iordănescu a avut o criză de nervi la sediul FRF

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea la EURO 2024 / Hepta

Edi Iordănescu a fost reconfirmat, recent, de FRF, la cârma echipei naționale, cu un obiectiv clar – calificarea la EURO 2024. Misiunea selecționerului nu va fi deloc una ușoară, chiar dacă grupa este accesibilă, cel puțin pe hârtie. Din informațiile AS.ro, zilele trecute, Iordănescu a făcut o adevărată criză de nervi, în sediul Federației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform unor surse din interiorul FRF, motivul pentru care selecționerul a avut acea ieșire îl reprezintă situația actuală a internaționalilor români.

Edi Iordănescu, criză de nervi în sediul FRF!

Din câte se pare, selecționerul era extrem de nervos și „nu se putea apropia nimeni de el”, după cum susțin persoane care l-au văzut pe Iordănescu atunci. Până când acestuia nu i-au trecut nervii, nu s-a putut discuta cu el, iar lumea se ferea de el pe holuri.

Din informațiile noastre, supărarea lui Edi Iordănescu a venit după etapa trecută din Italia, când a văzut câți jucători români au evoluat pentru echipele lor de club.

După cum s-a văzut la ultimele acțiuni, nucleul primei reprezentative este format din jucători care sunt legitimați în Italia, în special în Liga a doua. Antena Sport a verificat situația internaționalilor români, din Italia, la ultima etapă, iar supărarea lui Edi Iordănescu pare justificată.

Reclamă

Din cei 12 fotbaliști români din Italia, care se află în vederile selecționerului, doar trei au fost integraliști, iar doi au prins doar câteva minute, pe final.

Situația internaționalilor români din Italia

Marius Marin, Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin au evoluat tot meciul pentru echipele lor. Răzvan Marin și Daniel Boloca au evoluat câteva minute.

„Știu că sunt plătit ca să duc echipa națională la turneul final. Din păcate, în trecut multe lucruri ni s-au părut accesibile, dar s-au dovedit inaccesibile. Așa că haideți să o luăm pas cu pas. Subliniez că această prezență la turneul final este obligatorie.

Reclamă 4 / 0/3

Nu putem să scoatem din ecuația calificării Kosovo, Belarus, cu atât mai puțin Israelul. E foarte important spre capital ca jucătorii noștri să reușească să se impună la echipele de club.

Campioana Israelului a avut în componență patru internaționali în echipa de start, au mai intrat doi pe parcurs. Am vrea să avem și noi parte de astfel de experiențe, să jucăm în Champions League. Trebuie să ne ridicăm nivelul”, a spus Edi Iordănescu, după ce a văzut grupa de calificare.

Kosovo nu se teme de România

Faptul că nu mai speriem pe nimeni nu este o năutate, chiar și cei din Kosovo ne consideră o pradă ușoară. Miodrag Belodedici anunţă că suporterii din Kosovo s-au bucurat că au picat în grupă cu România, în preliminariile EURO 2024.

„Vorbeam cu un sârb de lângă Kosovo, de-acolo, şi l-am întrebat ce părere au despre România, că au picat cu noi în grupă? Mi-a spus că s-au bucurat. Păi şi noi ne-am bucurat că suntem cu Kosovo.

Însemnă că şi noi, şi ei ne gândim că suntem naţionale mai slabe şi că avem şanse să câştigăm. Au văzut ce putem şi au zis că au şanse. Locul 2 e realist”, a spus Belo la AS.ro LIVE

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și