Închide meniul

Edi Iordănescu, cu gândul la EURO 2024 în ziua de Crăciun: „Trebuie să ducem România acolo!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 decembrie 2022, 10:36 / Actualizat: 31 ianuarie 2024, 19:55

Reclamă
Edi Iordănescu, cu gândul la EURO 2024 în ziua de Crăciun: „Trebuie să ducem România acolo!

Edi Iordănescu, România

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / as.ro

Edi Iordănescu, cu gândul la EURO 2024 în ziua de Crăciun a transmis un mesaj special. Selecționerul echipei naționale se gândește doar la EURO 2024. Își dorește ca România să obțină calificarea la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, cu gândul la EURO 2024 în ziua de Crăciun

„Cu ocazia Sărbătorilor, le urez tuturor românilor să fie fericiți și să aibă parte în noul an de tot ce își doresc! Sărbători liniștite, sănătate și să privească înainte cu încredere, să avem cu toții un an 2023 așa cum ni-l dorim!

Mesajul meu pentru suporterii echipei naționale este unul de unitate și speranță. Să fim mai uniți ca oricând și să credem că împreună putem să ne împlinim visul la care visăm. Luptăm pentru România și sper din suflet ca peste un an de zile să fim calificați la Campionatul European! Ca să reușim, trebuie să credem și să fim uniți. Dacă vom face asta, vom birui!

Jucătorilor de la echipa națională le amintesc faptul că au datoria de a da totul șiu de a crede că putem aduce înapoi gloria fotbalului românesc! Trebuie să ducem România la EURO și să facem românii mândri după atâția ani! Haideți să facenm din 2023 anul nostru! Să facem România fericită! La mulți ani, români!”, a transmis Edi Iordănescu, conform FRF.

 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și