Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu, decizie fără precedent la echipa națională! Ce a hotărât, împreună cu staff-ul său! Hai, România! În fiecare zi!

Reclamă

Publicat: 24 mai 2022, 8:15 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:46

Edi Iordănescu, decizie fără precedent la echipa națională! Ce a hotărât, împreună cu staff-ul său! Hai, România! În fiecare zi!

Edi Iordănescu, anunţ înainte de România - Finlanda

Edi Iordănescu este selecționerul naționalei României / ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

Edi Iordănescu, decizie fără precedent la echipa națională. Selecţionerul vrea cu orice preț să schimbe mentalitatea la echipa națională. Înaintea startului din noua campanie a Ligii Națiunilor, selecționerul a purtat discuții cu majoritatea jucătorilor pe care-i are în vederi pentru a-i convoca și le-a transmis un mesaj clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu i-a informat pe jucători că nu va accepta nicio abatere de la programul și regulile impuse de el.

Iordănescu, împreună cu staff-ul său, sunt deciși să renunțe la orice jucător care nu va respecta cu strictețe programul. Conform informațiilor noastre, indiferent de numele fotbalistului, acesta nu va mai fi selecționat niciodată dacă se va abate de la reguli.

Edi Iordănescu, decizie fără precedent la echipa națională

Disciplină, acesta pare a fi cuvântul de ordine pe care selecționerul vrea să îl impună la echipa națională. Edi Iordănescu vrea să schimbe mentalitatea jucătorilor și să construiască un grup puternic la prima reprezentativă.

Cunoscut ca un antrenor exigent, actualul tehnician al primei reprezentative are mână liberă să ia orice măsuri dorește, dacă jucătorii nu se conformează cerințelor sale.

Reclamă

Naționala României se va reuni în aceste zile la Mogoșoaia, acolo unde Edi Iordănescu va pregăti primele meciuri din Liga Națiunilor. Tricolorii vor susține patru partide la începutul lunii iunie.

Edi Iordănescu vrea să schimbe mentalitatea jucătorilor naționalei

Edi Iordănescu speră să reușească să schimbe mentalitatea jucătorilor și să reînvie spiritul de patriotism.

„Să nu mai venim și să acceptăm o înfrângere atât de ușor, să ne urcăm în avion și să plecăm la club. Trebuie să arătăm că ne pasă, să suferim, să fim conștienți că reprezentăm românii și România.

Reclamă 4 / 0/3

Să reînviem spiritul, ăla, de patriotism. Nu sunt clișee, cred în lucrurile astea. Doar dacă simți cu adevărat ceea ce trebuie, atunci ești dispus să dai ceea ce trebuie pe teren”, a mai spus Edi Iordănescu, într-un interviu acordat AntenaSport, în urmă cu câteva luni.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Naționala României se va reuni în această săptămână
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și